Hösten är här..

Och har väl egentligen varit det hela sommaren.. :(

För någon dag sen när hav och Leevi gick till dagis så såg han en sån där brun snigel utan skal. Han satte sig på huk vid snigeln för att ta en närmare titt och 2 sekunder senare ställer han sig upp, tittar på mig med världens grimas och skriker BLÄÄÄ! Haha jag hoppas jag slipper snigelfarmar och sånt skit när han blir lite större :)

Igår jobbade jag ju och det gick bra.
Hoppas på att komma tillbaka :)

Efter det mötte jag ju mamma gänget 6 av 10 (mammor och barn).
Shit vad stora barnen har blivit!!!
Helt sjukt! Tiden går så galet fort och det märks verkligen :) men dom sprang runt och lekte och vi mammor han prata lite under tiden vi höll koll på vart busarna var. Måste tillägga att Leevi tuffade till sig och åkte ruschkana utan att jag behövde hålla handen :P

Idag ska jag åka iväg till ett obligatoriskt möte på arbetsförmedlingen och sen ska jag kolla om min ring är färdig och kanske handla något på mitt presentkort :)

Nu ska jag hitta på nått annat!

Tjingeling <3


Jobba :)

Idag ska jag iväg och jobba på ett fritids.
Det ska bli as kul :)
Delvis för att det skiljer sig från att jobba på dagis men det stora pluset är att jag ska jobba med Katja som var dagmamma åt mig när jag var liten bebis :) det är hennes förtjänst att jag ÄLSKAR att bli killad på ryggen så ni som i alla år fått göra det på mig bör skicka blombud och tacka henne :P
Haha skämt och sido, jag är as taggad och tycker att det ska bli galet kul :D

Leevi och jag tog en lugn morgon och han låg och tok chillade på soffan efter frukosten :P
Shit vad jag skratta åt honom för han låg och klappa sig själv på magen och såg allmänt nöjd ut framför musses klubbhus.

Efter att jag har jobbat så ska jag hämta Leevi och sen ska vi till en sagopark i skanstull och träffa mammor och barn ifrån min och Leevi's mamma grupp. Det ska bli as kul också för vi har inte setts på ca 1 år. Fast vi har ju varandra på fb så det känns som man är med och ser deras barn och dom ändå :)

Nej nu ska jag surpla i mig lite kaffe och sen hoppa in i en dusch.

Tjingeling <3


JAG ÄR NÖJD!

Sen nån vecka tillbaka ungefär så har jag slutat tänka maniskt på min vikt!
Jag har för sjutton haft ett barn i magen och hur mycket jag än kommer träna och äta rätt så kommer nog till största sannolikhet inte skinnet att dra sig tillbaka mer. Självklart kan jag minska i omkrets (säger man så?) men jag orkar inte vara manisk med det eller vad som står på vågen.
Jag trivs ganska bra med mig själv och det finns mycket grejer som jag kan ha ändå.
Jag brukade väga mig 2 gånger om dagen tidigare och fick ont i magen om jag låg över 500 gram och kan ju sen innan gå någon dag utan att äta!
Det jag kommit till insikt med är att det som står på vågen är bara en siffra och min "kängurupung" som jag kallar magen kommer jag inte bli av med. Och det finns dom som ser miljarder gånger värre ut än mig.
Med det här menar jag självklart inte att jag tänker vräka i mig donken varje dag och svulla fett men jag tänker sluta vara manisk om det!

Grejen är den att jag som sagt gick upp 37 kilo när jag väntade Leevi, på ca 9 månader (januari-september) gick jag ner allt det utan att träna och skinnet hängde inte riktigt med. När jag och Pelle avlat oss klart så kommer jag att operera magen och även göra om brösten för dom lär ju säkert säcka till sig igen ;)

Så ja, jag är nöjd med hur min kropp ser ut och jag tänker inte klaga mer.
Haha fast om jag gått ner något kilo kommer jag skryta om det :P

Så nu vet ni det kära människor!

Tjingeling <3



Jeeeeey!!

Min outfit till maskeraden är nu klar!
Dock matchar den inte i färgerna men det gör inget :)
Pelle hittade sin mustasch också ;)
Haha ska bli så jävla kul att se hur alla tolkar pensionärer!
Måste bara hämta en grej som fattas till min outfit hos mamma och sen är den Heeeeeeelt komplett!

Idag var jag på en mini arbetsintervju och dom ska kontakta mig imorgon eller på fredag. Visserligen bara timanställning men då har jag iaf något att göra på dagarna. Börjar bli tråkigt att bara gå hemma nu :P

Nu ska jag slänga mig i soffan och fortsätta med en tråd jag följer om ett mord!

Tjingeling


Hepåre!

Pelle lämnade Leevi på dagis imorse och allt hade gått superbra. Jag fick sova och jag sov fram tills typ kvart över 11. Såå skönt!
Sen gick jag upp, gjorde te och macka och sen gick jag och la mig igen.
Jag gjorde en sån grej som jag faktiskt aldrig någonsin har gjort. Jag tog fram min data och låg och glodde runt på den medans jag drack mitt te i sängen!
En riktig sjukling dag har jag haft.
Sen ringde dom från Leevi's dagis och sa att han var monster trött för att han inte sovit något eftersom dom håller på med inskolningar. Så jag gick och hämtade honom lite tidigare och sen gick vi och handlade.

Nu väntar vi på maten min kära karl lagar och sen blir det att mysa ner sig i soffan.

Tjingeling <3


Jag tror att jag bestämt mig..

Eller har jag det.
Jag hatar, verkligen HATAR att se ut som alla andra! Jag älskar att sticka ut lite ur mängden och brukar inte alltid haka på en trend på en gång vad jag uppfattar mig själv iaf.
Jag är heller inte en accessoar person om det typ inte gäller rosetter eller något till håret. Iof beror det inte på att jag inte tycker att det är snyggt utan det beror på att jag helt enkelt glömmer bort det.
Jag älskar att sminka mig på olika sätt men till vardags ser jag alltid likadan ut. Allt för sällan sminkar jag mig ordentligt och testar nya grejer.. :(
Men nu har jag iaf bestämt mig. När mitt hår vuxit ca 2 cm till (så att jag utan problem får upp det i en toffs när det är lockigt) så ska jag färga håret.
Inte inte blont och inte mörkt!
Mohaha äg ni nyfikna nu?
Jag tror att det kommer bli AS coolt!!
T.o.m Pelle säger att det skulle vara coolt och han är ju (tyvärr) den sista personen på jorden som lägger märke till en hårfärg. Jag kom hem en gång för länge sen och hade färgat håret från typ mörkguldblont till nästan platina och han märkte inte ett skit förutom att mitt hår var blött när jag kom hem!
Aja det kommer iaf att bli as häftigt och jag vill dra i mitt hår så att det växer ut snabbare.
Tur att mitt hår växer extremt fort.
Tänk på att jag rakade av mig allt hår för ca 9 1/2 månad sen och mitt hår har ju ändå vuxit en del :D

Aja underbaringar. Nu ska jag sova så jag orkar upp med lille herrn imorgon för då SKA han till dagis och jag ska dona med massa annat!

(jag har synkat min iPhone och har ca 10 bilder som jag inte velat radera så därför blir det lite gamla bilder här i bloggen.)

Tjingeling <3


Goddagens!

Idag har jag och Leevi läst samma bok om och om och om igen. Jag har fixat i album och betalat räkningar (super kul!) pratat med Sara och kollat på tv.

Eftersom jag läst Max napp och Max boll för Leevi typ 1 miljard gånger nu börjar jag fundera på en grej.
Uppmanar dom i böckerna att barn ska slåss? För i Max boll slår han katten för att få tillbaka sin boll, eller rättare sagt han puttar ner katten från en mur! Och i Max napp så slår han ankan och springer där ifrån och skrattar för att han tagit tillbaka sin napp.
Iof så tror jag att böckerna är skrivna exakt så som barn fungerar och jag älskade mina Max böcker när jag var liten och Leevi älskar sina OCH jag kommer inte sluta läsa böckerna för honom men det är en fundering jag har.
Någon annan som tänkt likadant eller är det bara jag som tänker i dom banorna?
Vad säger ni?

Aja nu ska jag umgås med min familj.

Tjingeling <3


Det är så vi gör det.

När det regnar burrar vi ner oss i soffan, kollar på Barnkanaler och filmer, leker med bilar och gömmer oss under filten.

Inte glömma att dricka te och äta yoghurt också!

Leevi är mycket bättre idag. Han åt en smörgås imorse men efter det är det bara yoghurten som gäller.
Men han har velat leka och går och pratar och busar så han är som normalt bara att han inte äter. Så imorgon får han vara hemma och om det inte regnar och åskar ska vi ut och cykla eftersom han inte riktigt varit i form för det!

För övrigt tror jag nu att jag är på G att bli dålig. Jag är ap trött (ja tydligen gick det att bli tröttare än jag varit förut!) och är lite halv tjock i halsen och känner mig öm i bihålorna.

Aja så har vi det här hemma!
Hoppas ni andra är friska :)

Tjingeling ♡


Doktorns dom!

Virusinfektion i halsen, inte streptokocker men väldigt smittsamt.
Blåsorna beror på infektionen och förkylningen. Inget penicillin men om han verkar ha väldigt ont ska vi ge honom Alvedon 1 timma innan han ska äta. Han kan gå till dagis på måndag om han inte har feber men jag kommer nog ha honom hemma på måndag iaf.

Så nu vet ni hur landet ligger.
Tack ni som kom med förslag för vad det det kunde vara för sorts blåsor. Uppskattas verkligen att ni försöker hjälpa till :)

Tjingeling ♡


Vårdcentralen nästa.

Det blir till att åka till vårdcentralen och kolla vad det är med lillemans mun. Nu äter han bara yoghurt och dricker vatten och pekar mot munnen och säger aj :(
Dreglet rinner för fullt också så han har nog ont i halsen med :(
Stackars mammas skruttis.
Som tur är är febern borta 37,3 låg den på när jag tog den för 1 timma sen. Visserligen mer än hans normala temp men det räknas inte som feber.

Återkommer senare om hur det gick för nu ska vi dra. Om Pelle hittar ett par strumpor åt mig förstås :)

Tjingeling <3


Någon som känner igen eller vet vad det här är?

Leevison har fått blåsor men bara på insidan och utsidan av läpparna.
Vad jag kan se så är det ingenting i resten av munnen :S
Han vill inte ha välling utan bara yoghurt och smörgås skinka.
Det är det enda som går ner.
Pelle gör hemma gjord pizza så vi får se om han vill ha det sen :(
Tempen är fortfarande inte mycket men jag ska ta den sen innan han ska sova för att se om han behöver Alvedon.
Hoppas att det inte sätter sig på öronen den här gången iaf.

Om Leevi mår bättre imorgon ska han få cykla lite med Pelle på gården medans jag letar efter sagoböcker och en kartong med kläder som jag inte hittar. Jag ska också bära ner bebiskläder som stått här uppe i en evighet nu och typ börja sortera vad som ska vara kvar där nere och vad fasiken man kan göra sig av med.

Tjingeling <3


Tjenahejsan!

Idag är vi bara hemma och det blev inget sjukhus imorse för lilleman hade för hög feber. Vi har vilat och myst typ hela dagen och Leevi känns piggare än igår men är inte feberfri :(

Asså våran diskmaskin!!
Vilken bra grej!
Strålande rent och snabbt går det :)
Jag ska döpa den till Berta eller Rut, har inte riktigt bestämt mig och sen ska jag smycka ut den lite för tyvärr är bänkmaskiner inte sådär super vackra :P

Nu blir det att lata sig på soffan en stund och sen dammsuga och gå igenom Pelles garderob!

Tjingeling <3


SKIT FEBER!!

Tempen är uppe i 39 så till 99% blir det inget sjukhus för oss imorgon.. Skit också!

Vi premiär kör diskmaskinen!
Fan vad tyst den är :D
Åh så glad över den. Dock har det varit lite som strulat till sig men så är det ju jämnt!
Tur att vi har ett par AS sköna grannar mitt emot oss som lånar ut skiftnyckel och käringens hår :P HAHA!!

Nu får Pelle i Leevison lite yoghurt och så får vi väl se om det är det den lilla mannen bestämt sig för att bara leva på det eller om man kanske får i honom något annat än de och glass. Men är man sjuk så är man.

Tjingeling <3


Efter inatt..

Åh jag är trött som en jag vet inte vad. Leevison har fått feber och varit lite halv jobbig under natten men inte allt för farligt. Så nu får vi se om vi kan åka till sjukan med honom imorgon och göra uppföljnings kontroller på urinledare och njurar som han hade problem med när han var liten. Ringde sös innan och dom sa att han inte fick ha mer än 38 i feber och att allmäntillståndet ska vara typ som vanligt. Tyvärr tror jag att vi kommer få boka om tiden imorgon! Skit också! Det är så himla långa väntetider till dom där grejerna.. Men det är som vanligt om man ska göra något.

Jaja.
Jag skriver väl mer sen när jag vilat.

Tjingeling <3


Trött!!

Men eftersom kl är efter 12 kan jag som vanligt inte sova!

Idag har jag varit på ett möte och sen mötte jag upp Johanna och Alex i Farsta och jag köpte en as söt höstmössa till Leevi. Massa fina stjärnor på den :)
Sen shoppade Johanna och Alex lite och sen åkte vi och hämta Leevi och en Alicia och sen hem till Johanna och Patric :D
Vi åt galet god köttfärslimpa så nu kan jag nog göra det med (:P) och så åkte Patric och Pelle och köpte diskmaskinen :) åh jag är så himla glad för den :D imorgon ska den packas upp, installeras och test köras :)

Och nu till vad jag grubblar på!
Jag måste byta rum och möblera om. Och jag tror att jag kommit på hur jag ska göra. Dock så kommer jag typ behöva en barnfri helg för att kunna måla om och fixa det som jag vill göra så det får jag göra längre fram när jag kommit på vad Leevi ska ha för färg i sitt rum :)
Just nu har jag inte en susning om hur jag ska göra men jag har kommit på hur jag ska göra för att få "ett sovrum" i vardagsrummet utan att alla ska se sängen osv :D
It's gonna be AWESOME!!!!!!!!

Imorgon innan den underbara maskinen installeras ska jag gå igenom min garderob och skänka kläder som jag inte använt på ca 1 år!

Nu ska jag iaf försöka sova och sluta fantisera om hur galet coolt det faktiskt kan bli i den här lilla lägenheten :D

Tjingeling <3


20+5=20 igen :D

Åldersnoja? Nej nej jag är inte en dag över 20 :P
Tack igen alla underbaringar för att ni gratulerat mig på min födelsedag :D

Min dag har varit lite stressig men helt underbar :)
Mamma, Johanna, Patric och barnen var här och åt middag och tårta och sen fick jag och Pelle en gemensam (Pelle fyller år om 2 veckor) present. En bänkdiskmaskin av alla ovanstående och min kära bror <3 tack fina ni :D:D <3
Det är precis det vi önska oss :)

Jag fick också en jätte fin väska av Pelle och ett presentkort :)

Den som ändå förvånade mig allra mest som gratta mig måste ändå vara Picco :) vi "firar" 11 år som vänner och han har (förlåt vännen) ALDRIG kommit ihåg min födelsedag men det gjorde han i år :D
Tack igen för alla inlägg på facebook, alla sms och samtal! Ni är bäst :)

Tjingeling <3


Sovande söndag!

Lika trött som alltid idag med!
Men idag blir det bara till att ta det lugnt. Äta lite mat och sen ta ett lååååååångt bad med monstret.

Åh jag och Pelle har upptäckt att vi har typ 4 bilder från Leevi's dop :(
Jag vet att flera st tog kort och vi har skrivit till några av dom men dom har inte svarat! Om någon av er som var på Leevisons dop inte fått ett mail på fb men ni har bilder får ni gärna skicka dom bilderna till oss: [email protected]
Det skulle vara guld värt om vi fick bilderna eftersom det är lite svårt att ta kort när man står där framme och det är enda delen i Leevi's liv vi inte har på kort.

Imorgon fyller jag år, ännu inte en dag över 20 och alla inbjudningar till våran fest är skickade :D åh så sjukt kul det kommer bli att se hur alla tolkar temat :D

Aja nu tänker jag vila en stund.

Tjingeling <3

(det är Leevisons egna papperskorg på bilden så den är helt tom och ren!)


Tudiludi!!

Idag har jag rensat balkongen så att man slipper hoppa över pant burkar. I våran familj är vi för fega för att panta så det blir lätt ett berg med pant flaskor innan stackars Pelle tvingas göra det :P
Sen skurat bort all pollen och skit och slängt det mesta som låg där ute. Sen fick jag ofrivilligt skura badrummet när jag spillde massa äckel vatten där inne!
Sen åkte vi till Farsta och jag köpte lite blommor till balkongen och sen åkte vi hem.

Nu ska jag och Leevison snart äta och sen ska vi umgås med pappis och Matte.

Måste också bara skriva:
Hur i helvete kan man vara så sjukt creepy?!? Fattar du inte att du gör bort dig och att folk ser igenom dina lögner?!?!?!!!! Obehagligt på hög nivå!!
Känner du dig träffad handlar det nog om dig!
Äh jag pallar inte!

Tjingeling <3


Varför?!?!?

Vad är det med mig? Jag känner mig som en 150 åring! Jag vill bara sova hela tiden, jämt!!!!!
Visst lite deppig pga en grej jag kommer skriva om när det är aktuellt men jag har ju så mycket annat att göra att det känner jag bara av typ på kvällen. Jag är trött hela hela hela tiden.
Blir man trött om man har järnbrist?
Aja skit samma..
Leevi och jag har legat i soffan för han är lika trött som jag så nu ska vi sova en stund och sen ska vi LEKA!!!

Tjingeling <3


God morgon!

I helgen var vi ute på landet och hade årets första kräftskiva, as mysigt :)
I måndags var Leevisons dagis stängt så han fick vara hemma med mig.
I tisdags fyllde min storebror år, så efter att ha slitit som ett djur i tvättstugan så åkte vi till honom med present och överrasknings mat :)
Igår träffade jag Maya en stund och jag följde med henne till skogås så hon kunde laga sin mobil, vi hade någon sorts skyllt på oss som det måste stått HEJ PRATA MED MIG FÖR JAG VILL PRATA MED DIG på. Det var ca 6 personer som pratade med oss på loppet av 30 min! Hahaha! Riktigt kul att träffa fina Maysan igen :) Sen var vi hos Pelles mamma och fika snabbt och sen gick vi hem till Patric och Johanna och grillade. Sååå mysigt som alltid :)
Pelle drog iväg på sin träning mitt i allt men sen kom han tillbaka, så var vi kvar ca 1 timma och sen åkte vi hem.

Jag hade en as skum dröm inatt! Jag drömde att en kille som jag gick i samma klass som i högstadiet en dag knacka på min dörr. Han berättade att han skulle gå under jorden, men någon förklaring till varför fick jag aldrig och i min dröm som höll på i flera år så bodde han i ett rum i min villa jag hade. En dag var han borta och jag tänkte inte så mycket mer på det förrens tanken slog mig att han kanske varit jagad av nått psyko som fått tag på honom? Eftersom jag i drömmen inte hade någon familj skälv utan bara hade en monster villa så tog jag tjänstledigt och skulle promt hitta den här killen. Efter mycket om om men så hittar jag honom i Chile och jag lyckas få med mig honom hem till Sverige. En dag när jag kom hem från jobbet var han död, och jag vaknade till (på riktigt) av att jag svimmade och precis skulle nudda golvet!
Det sjuka med drömmen är att den här killen har jag inte sett överhuvudtaget sen jag gick i högstadiet på Ribby, jag har honom inte på fb och jag vet INGENTING om honom och har inte ens tänkt på människan på ca 10 år. Hur kommer det sig att man drömmer en dröm om någon man egentligen inte känner eller ens vet hur han ser ut idag? Hmm aja någon som är bra på vad drömmar betyder och som läser min blogg får gärna tyda den och berätta vad det här betyder?

Nu ska jag och Leevison gosa innan vi får se vad vi ska hitta på idag. Lära oss att cykla kanske :)

Tjingeling <3


FREDAG!!!

Godkväll kära ni! Sorry för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp med tjejerna! Dom gjorde en flash mob på plattan i onsdags och sen har vi gjort Ansiktsmask och plattat och vågat tjejernas hår.
Jag klippte Sara i torsdags och hon tog ut mitt långa fina hår. Flätorna syntes igenom mitt egna hår så det var inte snyggt längre. Men jag kommer definitivt göra om det.
Så nu när tjejerna åkt hem har vi snygg gudfar Simon på besök och jag färgar håret och dricker en öl.
Imorgon hoppas vi på fint väder och kräftskiva på landet.

Nu ska jag vara lite social!

Tjingeling <3


F*ck!

Sitter på tunnelbanan på G ut till Bromma flygplats och ska hämta Kayla och hennes kompis :) MEN, en resa på mer än en timma och jag glömde mitt headset!!!! Lagom trött på mig själv i sånna situationer, jag får väl sitta som ett psykfall och sjunga för mig själv :P Igår var jag, mamma, Sara och barnen inne och kollade på Pride paraden. Vi fick även sällskap av Camilla och Daniel och Denice och Tanja :) Leevi somnade någonstans precis innan paraden började eller om det var precis efter motorcyklarna :S så jag snodde Saras yngsta dotter Maya och hade henne på höften och vi vinkade och gjorde slängpussar till alla ;) Saras äldsta dotter Isabell stod också vid mig så vi vinkade för fullt vi med :) Sen åkte jag hem och hujedamej vilken träningsvärk jag har i armen!! Jag måste börja träna mina armar och det är typ nu! Nu har jag inte änns kommit halvvägs till Alvik och jag är redan trött på tuben! Tur att jag har min FAVORIT dryck bland energi drycker iaf! Och jag har ju sällskap av två tonårs tjejer sen påvägen hem så det är det värt! Jag får väl gå in och läsa på Aftonbladet som en riktig vuxen nu under tiden dåra! Tjingeling <3


Vem är rädd för åskan?

Tydligen jag för när Pelle gick upp vid 5 imorse så hade det åskat som fan och jag hade blivit skit rädd i sömnen, haha! Jag gillar inte åska i vaket tillstånd heller men jag blir ju inte rädd, tycker mer att det är otäckt. Igår träffade jag och Leevi Elin som vi träffade på Christoffer och Elisas bröllop förra lördagen. As gullig tjej och vi åkte till rållis och låg i solen, doppa benen och hade väldigt väldigt trevligt :) Vi kom hem runt 6 och åt lite mat, eller Leevi åt för jag var inte så hungrig. Sen kom Pelle hem vid 10 tiden. Men det gjorde inget för jag hade ett långt samtal med fina Säxxy! Nu ska vi snart gå och köpa lite lunch sen ska jag låta Leevi rita sin favoritplats här i gubbängen (?) till hans dagis uppgift på måndag. Hur fan ska jag veta vad han ritar? Än så länge är det mest tornado och streck. Är man dum om man skriver båtparken? Det är ju där vi hänger mest? Eller så lämnar jag in den så får personalen gissa :P Nej nu ska vi sätta lite fart. Jag har tvätten vid 4, första gången själv med Leevison! Åh när jag går och handlar till våran lunch ska jag köpa nytt sköljmedel för det vi har nu luktar AS äckligt :( Tjingeling <3


Baka baka jävla mage!!!

Jag hatar min mage! Det är väl egentligen inget nytt men idag hatar jag den lite extra!! Jag har ju galet med lös skin och alternativen som jag skrivit tidigare (?) är ju promenader/springa eller lägga sig under kniven igen! Jag vet inte änns om allt det här russindallret försvinner :( om 1-2 barn till sen blir det säkert att jag opererar mig.(ärligt talat så är det ju lättaste vägen!) Det är så äckligt i mina ögon och att stoppa in magen i trollorna och sen dra upp leggingsen till armhålan för att inget ska "sticka ut" är fan en pers!! Alltid ha höga byxor, kjolar och shorts. Det ser för visso ut som om jag bara har en liten put mage men jag vet vad som finns inunder.. Tror att det beror på att jag ätit så mycket skit senaste tiden och jag vet att jag gått upp lite igen. Men från och med imorgon är det INGA KOLHYDRATER som gäller igen! Jag går ju upp bara jag tittar på en potatis! Äh nu har jag klagat färdigt :P Annars idag så har Leevi rejsat runt med en egen kundvagn inne i affären och lyckan var total! Han har räknat till tio när vi gick i trappen, eller det enda som låter som det ska är en, tre, fem, sju och tio resten härmar han bara ljudet med :P Han har också hittat på ett nytt ord, nejka. Tror att det är en blandning av nej och ja men det låter som en skåning säger n*ger. (hoppas ingen tar illa upp för det är inget illa menat). Men det springer han och säger hela tiden iaf. Nu ska jag kolla på film och sen sova så jag är pigg när jag ska leka med min nya kompis Elin imorgon :D håll tummarna på bra väder :D Tjingeling <3


RSS 2.0