Hej hej.. Hemskt mycke hej!

Jävla skit rygg!!
Idag var det svårt att flytta sig från sängen till soffan och jag har tagit dom där jädrans pillerna som jag ska! Trodde det skulle va bättre vid det här laget men icke!!
Kanske satt förmycket igår?!?

Igår var jag hos Myrna och fixade håret och jag är super nöjd som vanligt :D vi la i ljusa slingor men klippte inget :)
Tack fina Myrna :D

Idag kommer Kenni och hans son hit och vi ska äta middag och påskmysa lite! :)

Nu blir det en kopp kaffe!

Tjingeling <3


Mammas STORA prins!!

Leevi har börjat prata jätte mycket nu på senaste tiden. Det är inte bara hans hittepåspråk utan han gör sig verkligen förstådd nu!
Vi var ju hemma hos Pelles mamma och Anders i söndags och Lotta märkte skillnad på en gång :)
Han är en riktig härmapa och om jag och Pelle sitter och pratar så har vi hela tiden ett eko efter det vi säger :P

Åh han har blivit sååå stor!!
Igår innan han skulle duscha berättade han att hans fröknar på dagis hade slutat (vilket är ett tag sen nu) och från ingenstans sa han att han sakna "Ajisiia" (Alicia) och pluddrade på om henne en bra stund :D sötis!!

Och det bästa är att när man säger jag älskar dig så får vi jag älskar dig tillbaka och så vill han oftast ha en puss i samband med det <3

Han har också börjat gå på toaletten regelbundet och säger till när han vill gå, men han har fortfarande blöja. Jag tänker droppa den när overall säsongen är över. Han är en riktig långsittare!
Han stänger dörren och sitter där inne och dinglar med benen och rullar tummarna, sen ropar han på nån av oss när han är klar!

Måste han bli större nu, stoppa tiden ett år eller två!!

Tjingeling <3


Doktorn!

Var hos doktorn kl 9 imorse!
Han sa att jag fått ryggskott och sjukskrev mig till efter påsk.. Fick muskelavslappnande och Alvedon och det är väl det jag får leva på nu tills ryggen blir bra!
Fick också order om att inte lyfta och att försöka promenera.. Vilket inte kommer bli så lätt eftersom jag går som jag har blivit spräckt på helt fel ställe!!
Bläää!

Aja bara till att äta tabletter i 10 dagar nu då och är det inte bättre då så ska jag tillbaka.

Tjingeling <3


God morgon!

I onsdags var Leevison med mig på jobbet! Han älskade det! :)
Efter att ha jobbat över 45 min så åkte vi hem till Johanna och Patric! Jeanna och Vincent var där så Leevi blev rastad en stund utav dom :P dom knöt ett hopprep runt hans midja och sa att det var lättare att hålla koll på honom då! Hahaha :D
Sen blev det till att inviga deras galet snygga nya soffor och bära upp den andra soffan på övervåningen. Jeanna och Johanna blev hurtiga hulkar, Pelle och Patric bar på som karlar ska medans jag höll i på ena delen och fick en sticka! Patetiskt, jag vet ;) haha! As snyggt blev det iaf!!
Sen mös vi lite som vanligt och sen åkte vi hem relativt tidigt och jag somnade typ bara vi kommit innanför dörren!

Igår var jag på jobbet, dock har jag varit extremt låg. Min rygg håller på att paja ordentligt. Jag kan knappt stå upprätt längre. Jag kan liggsitta i ett läge och då gör det inte ont.. Annars stramar och strålar det mestadels hela tiden. Tidigare igår hade jag tre lägen jag kunde va i men nu är det bara ett :(

Hämtade Leevi på dagis när jag hade slutat och då har han blivit biten igen. Enligt honom så är det samma haj som bet honom förra gången. Den här gången blev han biten precis ovanför armbågen :( jävla unge!!!!!!

När vi kom hem hade Pelle gjort fint och köpt rosor till mig för att han tycker att jag verkat nere pga ryggen! Fina underbara älskade <3<3<3

Nu är jag påväg till jobbet och ikväll blir det fotboll.

Tjingeling <3


10 saker ni kanske inte vet om mig..

• Jag är ett kontroll freak!! Om saker inte blir gjorda på mitt sätt och så som jag vill ha det kan jag få fri spel och bli smått hysterisk! Pelle kallar mig för Sheldon (the big Bang theory) pga det!

• Jag är EXTREMT mörkrädd! Om bara jag och Leevi är hemma och det låter i köket så får jag panik och börjar typ gråta. Och jag vågar verkligen inte gå och titta vad det är som låter!

• Jag kan inte vissla så som man ska, jag visslar på mitt egna lilla sätt och det är 9 av 10 gånger som det inte kommer något ljud.

• Jag kan inte uttala orden regissör, regissera och bomull!

• Jag äter inte ägg och har inte gjort det sen jag var 10-11 år. Jag äter saker med ägg i men inte kokt, stekt, omelett, äggröra eller nått sånt!

• Jag vill ha checks (piercing i kinderna) men jag har nog insett att jag är för gammal..

• Jag vill bo i hus och ha några barn till.
Skulle gärna kunna tänka mig att flytta utomlands!!

• Jag dammsuger oftast när jag är förbannad! Det slutar oftast med att jag och dammsugaren blir ovänner!

• Jag tål typ inte kyla på riktigt!
Om jag är ute när det är för kallt så får jag fläskläpp, kinderna blir svullna och jag får stickningar och tappar känseln i händerna och fötterna. När vi gick till doktorn när jag var liten sa han att det blev som frost skador. Så överkänslig eller allergisk.. Jag gillar inte kyla!

• Jag tror inte på någon Gud. Ibland tror jag på spöken men det är oftast när jag är mörkrädd för då sitter jag och triggar igång mig själv. Jag tror att jag vill tro på spöken och andar och sånt och det är därför vissa saker känns verkliga. Som om någon står och tittar på en när man halv sover, det är väl hjärnan som spelar kroppen ett spratt. Typ på samma sätt som när man får en dejavú..

Tjingeling <3


ÖÖÖÖHHH!!

Inatt sov Leevi hos mormor för jag och Pelle hade lite egen tid.
Så idag är vi lite nykära och mysiga!
Igår på dagen var vi och kolla på en lägenhet.
As mysig, är lite osäker på vardagsrummet bara men om vi får den (triangelbyte) så tar vi den rakt av,
Då skulle man slippa alla jävla trappor!!
Gudfar Simon följde med och passade Leevison medans jag och Pelle kollade in lyan.
Sen åkte Simon hem och jag och Pelle gick till Johanna och Patric på en kaffe. Myspys <3
Sen åkte vi hem, gjorde oss i ordning, åkte och lämna Leevison och sen drog vi hem till Chrilles föräldrar.
Lika trevligt som alltid :) Sen drog vi upp till LA-bar och när vi varit där ett tag så åkte vi hem till Bämfi och Jocke för Jocke fyllde år.
Svin trevligt det med!! <3
 
I veckan som va så var det Leevi´s favorit fröken på dagis sista vecka.
Sååå himla tråkigt!!
Vi kommer sakna honom super mega mycket..
Men, flyttar man så flyttar man..
 
Annars har det väl inte varit så mycket.
Måste boka tid hos Myrna för jag ser för jävlig ut i håret.
 
Aja nu ska vi väl kolla klart på bandy finalen och sen kanske jag slänger mig i ett varmt bad.
 
Tjingeling <3

Spontan middag :)

I helgen har vi tagit det ganska lugnt.
I lördags åkte Pelle och Leevi iväg till Pelles pappa och jag var hemma och städa. Sen somnade jag och Leevi på soffan och sov hur länge som helst!
Vi kollade på mello finalen och hejade självklar på Sean banan eftersom Leevi tok diggar honom :)

Idag vaknade jag as tidigt och ringde Maj för hon hade smsat.
Vi pratade en stund och sen ganska så precis efter ringde Sara och vi pratade också en lång stund. Vi skulle ha gått till parken men Leevi var trött och ville bara ligga och slöa innan han somnade på soffan. Så då passade jag på att fixa iordning i köket.
Sen kom Maj och grabbarna hit och dom stannade och åt mat. Jag och Maj satt i köket och pratade för fullt medans jag brände spaghetti och bara var allmänt förvirrad :P
Det blev en super mysig söndag :)

Nu ska jag söva Leevi och sen lägga mig och dega framför tvn med Pellson!

Tjingeling <3


Häjj häjj!!

I söndags var vi över bjudna till fina Hannie moon (Hanna) på lunch/middag, mys och massa barnlek. Leevi fick välja kläder själv och var riktigt stolt :)
Hanna hade även bjudit över två väninnor till henne som har barn i samma ålder som Leevi och dom lekte och busade för fullt med alla som var där!
Super mysig söndag!! Tack fina Hanna för initiativet <3

I måndags var vi på jobb, skola och dagis och sen åkte vi till Farsta och köpte lite böcker till Leevi och nya byxor eftersom han gått från 92 till 104 på sina kläder! Stört bad fort han växer!!
Efter Farsta åkte vi till Johanna och Patric och åt middag och mös som alltid <3

I tisdag jobbade jag tills 7 så det blev inte så mycket sällskap när jag kom hem.

Igår jobbade jag över tills halv 5 och sen åkte jag hem och klippte av Leevi hälften av håret!
Shit, har aldrig använt maskin på ett litet barn men han tyckte det var kul och ville att mamma skulle raka mera. Dock vart han lite nyfiken om vad som killade honom i huvet så det är lite ojämnt, både det rakade och det jag klippte men vafan.. Jag begär inte att monstret ska sitta still :)

Idag har jag varit på jobbet, åkte och hämta Leevi och sen har vi bara lekt och myst här hemma.
Jag har hemma tränat lite också.
Måste försöka träna bort min onda rygg!!

Det är väl våran vecka i stora drag!

Tjingeling <3


Om jag hade..

Om jag hade varit 14 år ock kunnat bli kär i en person bara av att veta namnet så hade jag ju varit blixt förälskad i Anton från melodifestivalen!!! ;)

Tjingeling <3


Cha cha blååååggen!!

Idag åkte vi in till stan.
Vi gick runt i massa affärer men jag hittade fan ingenting! Håller så smått på att byta ut min garderob och eftersom jag har en bild i huvet om stilen jag vill ha är jag ännu mer kräsen än tidigare. Jag är as lätt att handla kläder till men när jag själv går och shoppar är det svårare!
Så istället för kläder köpte jag en nya ansiktsprodukter! Tvätt, skrubb, ansiktsvatten och en dag kräm! Känner att jag måste börja ta hand om mitt lilla fejs! Har slarvat som fysiken nu på sistone för mina grejer jag använde tidigare har tagit slut!
Köpte också en as tuff tisha till Leevison så att han kan glassa i lite annat än hm kläder ;)

Nu ska jag slänga mig på soffan en stund innan melodifestivalen och sen ska jag testa mina nya produkter :D

Tjingeling <3


Hallå i stugan!!

Fortfarande hemma med sjukintyg från doktorn.. På måndag kör vi in på vanliga rutiner igen!

En grej jag kom på i förrgår är att jag ska sluta helt med socker. 100 dagar börjar jag med så får vi väl se om det går. Jag menar det kan väl inte vara så svårt? Inget godis, läsk eller sötsaker! Det ska jag klara :)

Igår hjälpte Chrille mig att dra fram tvbänken så att jag kunde dammsuga där bakom! BLÄÄÄÄ säger jag bara!! Fy vad dammigt det blir vid kontakter!!

På söndag ska vi iväg och träffa Hanna och ha lekdag med några kompisar till henne och deras barn!
Det ska bli jätte kul eftersom Leevi varit hemma så pass länge och inte lekt med någon förutom mig, Pelle och Chrille. Stackarn :( så det tror jag Leevi kommer tycka är lajbans :D

Nu ska vi fortsätta leka här hemma så får vi väl se hur den här dagen slutar ;)

Tjingeling <3


RSS 2.0