Tjing!

Oj vad längesen det var jag skrev. Har haft fullt upp med möten, träning, föreläsningar och vattengympa :P
Utöver allt det som har med min rygg att göra har vi grillat med Patric, Johanna och barnen, vi har grillat med våra grannar, jag och Anneli har gått igenom delar av garaget, jag och Bämfi hade kräftskiva och kollade på Eurovision, hälsat på på jobbet och fått en fin tavla och blomma, firat morsdag hos mamma.. Eh ja det är väl typ det vi gjort.
Igår firade jag och Pelle att vi varit förlovade i 2 år. Vi firade det med picknick och vernissage på Leevi's dagis och med en god middag :)
Hej småbarnsföräldrar :)
Idag ska vi hämta Isabelle och Maya och mysa med dom :) ska bli sååå mysigt!!!
Och imorgon ska jag träffa en socionom ur teamet, gå andra gången i smärthanteringskursen och ha stab träning. Efter det ska vi grilla hos Johanna och Patric :)

Tjingeling <3


The Swedish Dala Twins!

Jag och Johanna har och håller på med en as rolig grej. Vi pratar alltid med egensnickrad värmländsk dialekt när vi fjantar oss (ibland kan vi prata så en en hel kväll bara för att det är kul!) :D
Iaf har vi kommit på att vi är The Swedish Dala Twins!
Vi är ju så lika i ansiktet :')

Vi har även kommit på att vi ska göra som våra idoler Morgan och Ola-Conny och resa runt i världen, ha Pelle, Patric och barnen i Entourage och prata engelska med konstig dialekt!
Skulle slå så stenhårt!

Vi gör även filmer med total förvränga ansikten och skickar till varandra istället för att skriva ett sms! Hahaha!

Hela det här inlägget tillägnat jag till min twini! Att vi kan ha så sjukt kul och skratta så vi storknar var enda gång är fan oslagbart!

Johanna hittade en app också så att twinisarna fick ett ansikte. Det är alltså en blandning av mitt och Johannas ansikte i ett. Det ser hel knasigt ut! :)

Om vi kan skratta så mycket med varandra, varför skulle inte andra kunna skratta med oss då? Och inte så som man skrattar åt Morgan och Ola-Conny.

Här har ni lite bilder så får ni en smakbit från vårat roliga liv! Och kan ni så läs med knagglig värmländska, allt blir mycket roligare då ;)

Tjingeling <3


¡Hola!

Jag har haft och har väl egentligen blogg-torka så det bara SKRIKER om det!
Kul att skriva om den alltför trasiga ryggen dagarna i enda!
Jag har iaf blivit inskriven på ryggcentrum och kommer gå deras tre månaders rehab program.

Vad har vi hunnit göra då?
Ätit middag med mamma på restaurang <3
Firat Valborg med Johanna, Patric och barnen <3
Firat mammas 48 års dag <3
Grattat bämfi med en fin video, grillat, firat Maj, myst i solen, knaprat värktabletter, lämnat papper och fikat på jobbet, fått lite färg, vikt tvätt, lekt i parken (jag tog kort och Pelle och Leevi lekte) spelat yatzy som en taliban, gjort massa köttbullar och varit riktig swedish dala twin men Johanna :D

På fredag ska jag träffa min kontaktperson på ryggcentrum och sen är allt igång :) yeeeey!!!

Pappis har tagit bort våran hemska innerdörr och hallen blev mycket större på en gång!

Ja det är väl det som har hänt!

Tjingeling <3


RSS 2.0