God jul bloggen:)

Hoppas ni alla får en jätte fin julafton!

Tjingeling <3


Carro tipsar!

Eftersom vi för tillfället inte har någon data hemma och jag är tvungen att ständigt mobilblogga så kommer det senare att komma en ny kategori som heter Carro tipsar. 

Jag kommer lägga upp allt jag tycker är bra och sånt som jag vill dela med mig av.

Leevi är snart 2 1/2 och vi har tagit det väldigt lugnt med att få honom torr. Jag tror att vi har hållit på sen i somras. Iaf, han hatar verkligen sin potta och ska absolut inte sitta på den. Han ska sitta på toaletten!
Så jag köpte en bumbo ring i höstas till toan och nu både kissar och bajsar han så fort han sitter där! Den är lite dyrare än dom vanliga toalett sitsarna ( ca 399:- om jag kommer ihåg rätt?) men eftersom Leevi kände igen sitsen från sin vanliga bumbo så var det inga problem :)
Så det alla småbarnsföräldrar det vill jag tipsa er om såhär i julstressen :D

Tjingeling <3


Träffa tomten.

Efter mitt förra inlägg bestämde sig Leevi att vi skulle gå ut iaf. Så vi klädde på oss och åkte till Farsta. Vi pysslade lite och sen träffade vi tomten. Haha alla som känner mig vet att jag hatar tomten! Men vad gör man inte för sitt barn?! Jag satte mig där med Leevi och svarade snällt på tomtens frågor åt Leevi eftersom han blev jätte jätte blyg. Så där satt bag, rädd för att bajsa på mig bara för Leevisons skull ;)

Sen kollade vi lite i affärer och sen gick vi och käka.

Nu har vi precis spelat Bingolotto och vi vann fan 100 spänn :) haha!

Tjingeling <3


3:dje advent!

Åh shit jag är helt slut fortfarande!
Igår var det fullt ös! Vi åkte till Farsta och mötte upp Jeanna och hennes son Vincent. Först gick vi och åt lite och sen köpte vi en ordentlig mössa till Leevi, strumpor till mig och Pelle, letade skor till mig och alla fick jaga Leevi. Jävla busunge. Släppte man honom en sekund så drog han..
Sen åkte vi alla hem hit. På vägen hyrde vi film och köpte massa godis.
As mysig dag och kväll.

Idag skulle vi åka och träffa tomten men vi gör nästa helg istället för vi är helt slut och vi kommer ha en mysdag och baka och sånt idag istället.

Nu ska vi kolla klart på ice age 4 ;)

Tjingeling <3


Halloj!

Idag är jag hemma med pruttkorven och vi har myst hela dagen. Jag har också hunnit med att sy lite på Leevi's docka som han ska ha på dagis. Haha! Det är ingen vacker syn!

Jag ska snart börja göra mig i ordning, jag ska åka till Ikea med mamma och köpa lite julklappar. Frågan är bara om man ska ställa in grejerna i garaget sen eller om man ska ta upp allt hit och slå in allt när token somnat?
Aja, jag får se hur jag gör.

Igår blev det ju inget lucia firande för Leevison men han tomtade här hemma iaf :)

Nej jag måste sminka mig nu, annars tror väl folk att det är zoombie walks enmans show på Ikea :P

Tjingeling <3


Bajs!

Åkte till jobbet imorse och var där i i ca 1 1/2 timma, sen var det bara att vända. Magsjuka på Leevisons dagis och han är jätte dålig i magen.. JIPPIIIII!!
Så jag hämtade honom, han fick lite yoghurt och sen somnade vi på soffan. Så det blir inget luciafirande för tokitokens del, han och pappa får väl lussa hemma istället.

Imorgon när jag kommer hem aka vi baka pepparkakor och lussebullar och så ska jag och Leevison lussa ännu mera bara jag och han!

Ringde våran hyresvärd också idag eftersom handtaget till garaget har gått sönder pga kylan och att det var gammalt... Så ja, jag får försöka göra inbrott där nere imorgon för Leevi har ingen pulka nu och jag tänker inte köpa en ny innan jag vet om dom fixar det eller inte!

Aja nu ska jag mysa med min sjukling.

Tjingeling <3


Shululuuu!!

Idag har jag varit på jobbet och sen åkte jag till Liljeholmen för att kolla lite julklappar men jag hittade inte det jag letade efter. Jag hade iaf trevligt sällskap av Maj i telefonen :)

Igår på jobbet var det dax för våran andra tomtesmygs dag :)
Vi har köpt 4 presenter för 100 kronor och har en "hemlig kompis" som man ska ge presenter till :D förra veckan fick jag choklad och den här veckan fick jag en liten ljuslykta och en fin liten dikt.
Jag har verkligen ingen aning om vem som ger till mig men jag har mina misstankar på två st :P
Vi får väl se vem det är..

Jag och Pelle måste hitta en dag när vi tillsammans kan åka och kolla klappar till lilla tokitok också. Det är ju inget kul om jag bara går och köper klappar och sen vet inte Pelle vad det är. Det enda vi kommit på att vi ska ge är en säng och lite kläder, det är ju fortfarande roligast med papperet så vad som är i är inte så viktigt :P

Nej nu ska vi snart äta middag och sen ska jag och tokitoken bada :)

Tjingeling <3


Äntligen!

Min blogg app har inte funkat så jag har inte kunnat blogga!

I förra veckan var jag hos Myrna och fixa håret på måndag, as nöjd som alltid :D
På tisdagen var vi och fira Alicia som fyllde 10 :D
På onsdagen var det snökaos och det tog mig 2 timmar att ta mig från jobbet till Farsta.. Jag och Pelle förlängde våra abonnemang och fick nya telefoner :D
På torsdagen fick jag förlängd anställning på jobbet :D
På fredag kom Johan och Affe förbi och sen gick Pelle och Johan ut.
På lördagen åkte jag, Leevison och Bämfi till Skansen, gick på julmarknad och kollade på djuren. Sen gick vi och käka och då kom Pelle in och käka med oss och sen tog han med Leevi hem och jag och Sanna tog några öl innan vi gick upp till matkultur och sen kom mamma och hennes kompis! Shit vilken kill-magnet min mamma är :D men asså vi hade bra jävla kul!!!
På söndagen tog vi det bara lugnt.
Idag har jag jobbat och nu tar vi det as lugnt på soffan.

Tjingeling <3


RSS 2.0