Tjaaaaaah!!

Här sitter jag på ryggcentrum i Nacka och väntar. Det är ett helt team som man ska träffa, däribland en psykolog som är sjuk så nu har jag en timma att äta morot, och peta mig i näsan på!
Hoppas verkligen att dom antar mig på det här så att min rygg kan fungera normalt. (Hej SFI)
Efter det här ska jag åka och hämta mitt nya leg där jag ser ut som en flykting på (som vanligt)! Sen ska jag nog inte göra mycket mer förutom att hämta Leevi.

Ajuste jag ÄLSKAR mitt orangea läppstift, det matchar så bra med moroten :P

Tjingeling <3


Evigheters evigheter..

Jag är beroende av tv-serien face off! Det handlar om make-up artister som gör specialeffekter och masker.
Det ser så sjukt kul ut och jag kan inte sluta titta!
När jag utbildade mig till make-up artist så hade vi bara nån dag som vi fick göra sår och sånt på. Kommer ihåg att jag tyckte att det var as kul! Ska fan köpa hem teater smink och annat material. Kan ju om inte annat vara roligt att göra ansiktsmålningar om man har barnkalas :)
Har kollat runt på utbildningar just kring enbart teater smink och masker men jag hittar typ inga. Om någon vet nån får ni gärna tipsa. Och då är jag alltså inte bara ute efter airbrush make-up.

Annat som händer i livet just nu är att jag fortfarande knaprar massa piller. Dock äter jag ett par smärtstillande som man kan få magkatarr utav och jag tror att jag håller på att få det då jag har skot ont uppe i magen hela tiden och det känns typ som den inte riktigt är på min sida, även fast jag äter en annan tablett i förebyggande syfte mot magkatarr. Är det inte bättre med det efter helgen så måste jag ringa läkaren igen. Gillar att jag inom loppen av 1 1/2 vecka är uppe i frikort hos läkaren (not!)
Ryggen har känts lite bättre nån dag men sen blev Leevison hem skickad från dagis med dålig mage. Lyfta upp och ner från toaletten och hej och hå nu har jag sjukt ont igen :(

Min laddare gick sönder så jag levde en halv dag helt utan telefon. Visste inte änns vad klockan var när Pelle kom hem.

Igår var det ett år sen mannen med hjärta av guld gick bort! :( sjukt att tiden gått så fort! Bra dock att man har fina och roliga minnen av Christer och att man alltid kommer minnas honom som den fina människa han var! :) <3

Min favorit fisrumpa till brorsdotter kom hit igår också! Vi hade lite deep talk och snackade om allt möjligt! Leevi vart helt tokig i Kayla och hoppade typ på henne och pussades!
Haha as söta! Mamma kom hit och vi käkade lite mat och sen kollade Pelle och Kayla på skräckfilm och jag ville kräkas för det var läskigt att bara höra ljudet! Fyy!!
Idag när vi vaknade kom mamma och Alexander förbi, vi fikade och sen drog dom och då sminkade jag Kayla. Sen vart klockan mycket och Thomas kom och hämtade henne. Det är ju en liten bit att köra.. Bondeland :P

Nu blir jag tvingad att kolla på andra fotbollsmatchen för idag. Tack vare det har jag gömt Pelles FIFA! Mohahaha!

Äh pallar inte skriva mer.

Tjingeling <3


RSS 2.0