Bildbomb!

Eftersom min rehab för ryggen tar så mycket tid så får ni en bildbomb om vad som hänt i livet senaste tiden.
Dock är det bara en bråkdel av allt vi hittat på! ENJOY!
 
Pelle, Leevi och Felix på midsommar :)
 
Leevison och pappis puss <3
 
Roger, Anneli och Felix :)
 
Mamma<3Monster <3
 
Letar efter myror att köra över med bilar :P
 
Knasig bild på familjen <3<3<3
 
Anneli och Felix matar ankor :)
 
Mina fina <3
 
Pappor med sina grabbar :)
 
Dom går likadant! <3
 
Grabbarna badar :)
 
Tjingeling <3

Imorgon är jag orörlig!

Förra måndagen efter att jag träffat min fysio så åkte jag och Johanna till Ikea. Jag älskar Ikea och hädan efter ska jag alltid ha min swedish dala twin med mig! Det gick smidigt och bra och jag klarade mig under budjet :D sen att vi hade sjukt kul var ju inte helt fel det heller.

Leevi var sjuk fram till onsdag och då kom gudfar Simon och mös med oss, han firade nationaldagen ned oss och våra grannar Anneli och Roger.
Super trevligt :D

Gjorde iordning balkongen i helgen också och så var jag ute med Hanna och hennes kompis på lördagen. Och sen sov Hanna här <3

Nu i måndags var jag hos min fysio och sen kom Leevi och Pelle och mötte mig för dagis var stängt. Johanna, Patric och Alicia kom på en kopp kaffe på kvällen och sen kom mamma förbi och lekte med Leevi en stund.

I tisdags var det vattengympa igen och sen gick jag och kollade runt lite i sickla.

Igår firade vi gudfar Simons student! Freaking awesome!!! Sååå stolt över snyggot! Jätte mysig dag och jag hoppas Simon hade det minst lika mysigt och bra som vi hade det! <3
Idag har jag suttit på smärthanteringskurs, tränat, fick MEGA energi och möblerade om i Leevi's rum.. Jag kommer inte kunna röra mig imorgon! Varför ska man alltid ta i mer bara för att det får för stunden?!?!? Aja!

Nu ligger vi iaf och kollar på Peter pan och så ska Leevison sova!

Fick hem ett par nya älsklingar i onsdags också. Tyvärr kan jag inte gå i dom än då ryggen inte pallar, men så fort det går så kommer jag att bo i dom!! ;)

Tjingeling <3


RSS 2.0