Nämen :D

Nu har jag ju lagt av med min vikt hysteri, jag går inte på någon diet, jag äter det jag känner för (i lagom mängder förutom godis som jag hettsäter för att inte bli utan) och jag tränar lika mycket som innan vilket är ingenting :P
Ändå har jag gått mer 2 1/2 kilo som jag hade lagt på mig innan så nu står vågen på minus 1/2 kilo än vadden magiska vikten jag bara kommit under när jag typ slutat äta helt (sen jag fick Leevi)!

Idag trivs jag med min kropp, jag har insett att jag oavsett om jag går ner eller tränar aldrig kommer bli av med mitt lös skin och om jag går ner mer kommer det bara att hänga mer! När jag fått så många barn jag vill ha är det en op som gäller och då lär ju typ 10 lyftas bort, jag skojar inte, man kan dra hur mycket som helst i skinnet!
Det som jag skulle vilja träna upp dock är rumpan, benen och ryggen. Rumpan för att den har flyttat ner några våningar, benen för att dom är det mest fett på och ryggen för att jag börjat få ont i den efter att jag börjat jobba igen.
Men men det är ju bara att sätta igång och tänka att det löser sug själv!

Aja idag har jag varit på jobbet som vanligt och sen stressade jag till banken på min rast. Så nu ska räkningarna betalas.

Fy vad jag ogillar när vintertiden kommer, det blir kallt, mörkt och man vill ju egentligen bara sova!
Tänkte på det när jag satt på tunnelbanan hem, när jag går upp på morgonen så är det mörkt, när jag lämnar Leevison börjar det ljusna, när jag går från jobbet börjar det bli mörkt och när vi kommit upp i lägenheten är det nästan redan mörkt! Fy!!

Jöjö gott folk! Ha en fortsatt trevlans tisdag!

Tjingeling <3


(Kolla vad Pelle gjorde till middag igår och vad fint han la upp det. Det är kärlek!)


Vintertid!

Ni har väl inte glömt att vrida tillbaka klockan?

Idag har jag hunnit med att baka paj, Leevi har haft mormor och farmor på besök, jag har fixat pumpan, vilat, busat med trollet, planerat lite inköp inför julen och gosat. Pelle har hunnit med att fylla 2 diskmaskiner, spelat fotboll med Leevi, kollat på fotboll, spelat helvetes skit dataspel och tvättat.

Jag blev inte alls lika nöjd med min pumpa i år som jag blev förra året. Hittade inte min lilla kniv så den blev mycket hakigare. Ja, jag skyller på kniven! Hittar jag den ska jag fixa till haken.

Leevi fick lite kläder av farmor, bla en as snygg Batman tischa! Och av mormor fick han lite pengar så att vi kan köpa lite nödvändigt. Tur att mormor och farmor kan skämma bort busen hur mycket dom vill :)

Nej nu ska lilla trollungen sova och jag ska väl typ också göra det snart.

Tjingeling <3


¡HOLA!

Hur är läget party peps?
Här hemma är det en karl som klagar över att han är sjuk, vilket han inte är då han är bakis. Och sen har vi lill trollet som är mycket bättre trotts ögoninflammationen.

Igår var jag på jobbet och sen åkte jag till Skärholmen och tog en fika med Robin. Sjukt ändå att man efter alla år (10) kan sitta och prata och garva åt nästan samma sjuka grejer fastän att man inte ses varje dag och att man ändå inte är på samma "stadie" i livet som man var innan. Det var iaf sjukt trevligt och vi sa att vi inte får låta det gå 1 1/2 år innan vi ses igen :P
Efter att vi hade fikat så åkte jag bort till heron för att lämna in min data som åkt i golvet. Lämnade in den hos världens bästa Picco så jag hoppas att dom kan rädda den och om det inte går hoppas jag att dom iaf kan rädda bilderna. När Picco körde hem mig letade jag och Picco efter en bankomat men alla runt omkring här var ur funktion så vi fick åka till Farsta. Sen droppade han av mig hemma.
Pelle skulle ut så jag och Leevi hade myskväll och åt sushi.
Ungen tryckte i sig 9 bitar och ville efter det ha mer, dock fick han inte det eftersom allt var slut så han fick en bulle istället och han var nöjd :)

Idag har vi bara tagit det lugnt och imorgon kommer både farmor och mormor hit och fikar.

Ha en awesome lördag!

Tjingeling <3


Nerbäddade!

Igår var gudmor Bämfi här, troligtvis var det dåligt lagad mat som gjorde mig dålig i söndags/måndags. Hon hjälpte mig att flytta soffan och att dammsuga :) sen lekte hon med Leevison och dom dansade och hade sig. Mega mys <3 tack bästa Bämfi!

Idag gick vi upp, lämna fisen på dagis och iväg till jobbet. Jag hann vara på jobbet i 20 minuter sen var det bara att vända och åka hem igen.
Dom ringde från Leevi's dagis och han är dålig.
Jag hämtade pluttis och nu ligger vi nerbäddade och bara myser i soffan.
Det får man göra när man är sjuk.

Nu fortsätter vi mysa så får vi hoppas att han snart blir frisk igen.

Tjingeling <3


Mer än en vecka..

Sen jag bloggade sist! Sorry dudes!
Idag är det synd om mig. Jag mår illa som ett svin men kräks inte och jag vägrar trycka fingrarna i halsen! Sen fryser jag som ett asplöv, ligger med en "ny grillad" värmekudde och två duntäcken :(
Aja hoppas jag blir bättre snart!

Förra helgen var jag ute med Hanna och Myrnis på lördagen! As kul hade vi :)
Söndag låg jag bara hemma.
Måndag jobbade jag, tisdag och onsdag också.
På onsdag följde Lotta med och hämta Leevi och sen fikade vi lite, sen åkte jag och Pruppen hem till Johanna och Patric.

I torsdags var det T:s begravning, den var jätte fin och hon fick verkligen ett fint farväl! Känslan av att gå på den begravningen var så absurd så det fanns inte, gamla gänget var samlat, egentligen ville man bara skrika TJA och slänga sig om halsen på flera men det gjorde man ju inte, och sen väntade man bara på att T skulle komma, typ som att hon var lite sen till en återträff bara.. Äh det sög kraftigt!! :( vila i frid vännen!! <3

I fredags var jag på jobbet och sen på personalfest! As kul och as trevligt. Hittade på lite bus så när jag är frisk får jag väl kanske höra om det :P
Jag och Melina drog vidare och jag var hemma runt halv 6. I lördags och igår var jag och Leevison bara hemma och mös och efter middagen igår började jag må dåligt.
Jaja nu ska jag sova en liten stund till och se om jag känner mig bättre innan det är dags att hämta busen.

Tjingeling <3


Fredag!!

Oj oj oj! Idag är det redan fredag. Shit vad skev veckan blir när man vabbar :S
Fy satan vad kallt det var imorse, och vilken störd dimma det var! Brrrr!!!

Idag var jag på jobbet och sen åkte jag hem till en liten kille som tydligen prompt skulle ha skjorta på sig idag :P
Schteeek ;)

Det var 3 grabbar här hemma. Leevi, pappis och Chrille :)
Trevligt att träffa honom igen.
Snygg jacka hade han med :)

Sen åkte dom iväg och jag och Leevison har myst, åkt brandbil, släpat cykel, lekt med bilar, spelat på telefon, pratar med mormor, skrattat åt hundar på tv, sjungit och pussats. :D

När jag var på jobbet så ringde Myrnis mig och vi bestämde att vi skulle leka imorgon vid lunch :)
Så himla mysigt. Hoppas hon har lite varma kläder för isf kan vi hå bort till parken med djuren. Annars får det bli snabblek i båtparken, eller om vi hittar någon annan park i närheten :)

Aja nu ska jag söva tokitoken och sen kommer jag väl slockna själv.

Tjingeling <3


Bara sådär!

Vi har precis kommit hem från vårdcentralen. Leevi brukar ju få öroninflammation när han är sjuk och när vi låg och gosade upptäckte jag att han var helt geggig i hela örat och det såg ut som det runnit ur var. Så jag ringde Vårdguiden för att höra om det kunde ha med öroninflammation att göra. Det kunde det så vi bokade en tid och fick tid nästan direkt. Bättre att kolla en gång förmycket med de små än att bara låta det va.
Dock gillar jag inte vårdcentralen här i gubbängen! Sköterskorna är jätte trevliga men läkarna är typ trötta på livet och sjukt otrevliga! Han undersökte Leevi och det visade sig inte vara något med hans öron utan han trodde mer att han hade haft mycket vax i örat och att det runnit ut i samband med att han fått vatten i örat när han badat. Visst det köper jag men att typ titta på mig och dumförklara mig för att jag är mån om mitt barns hälsa är fan inte okej! Funderar seriöst på att byta tillbaka till gullmarsplan och ta den korta resan dit istället för dom är fan så mycket trevligare!
Aja när vi kom hem så satte sig Leevi på sin cykel som han fick i födelsedagspresent och vad gör ungen? Jo han trampar på och cyklar på riktigt! Åh mammas stora kille!
Dock han jag inte ta kort för jag var i extas och hurrade för fullt!
Sen övergick det till den traditionella "flinta springningen" jag tror att det gick fortare ;)

Nu ska jag se till att vi vilar lite och sen när Pelle kommit hem ska jag fixa lite i köket och sen ska jag lägga mig i ett riktigt varmt bad. Har så sjukt ont i mon rygg!

Tjingeling <3


Latmaskarna!

Leevison är lite bättre idag. Fortfarande febrig men inte lika hög som igår.
Har inte tempat honom men skulle gissa på att den ligger på 38 något. Igår var det 39 grader som gällde och det kändes som att det inte änns hjälpte med alvedonen.

Idag ligger vi bara i sängen och myser. Vi sjunger sånger och pussas och kramas och gosar!
Just nu ligger vi och kollar på Peter pan på playstationet och jag tycker att Peter pan är lite likadan som Karlsson på taket. (Jag är iof den enda jag känner som älskar Karlsson men ändå!) folk gillar ju Peter men Karlsson "är ett litet egoistiskt gubbarn!" Karlsson är ju så som många barn faktiskt är på riktigt.
Aja tänk på det och se om ni håller med mig?

Nej nu ska vi fortsätta vårat myspys så vi kanske kan gå upp sen :P

Tjingeling <3


Sjukstuga!

Idag är jag hemma med en febrig Leevison. 39 visar termometern så inget jobb eller dagis imorgon heller.

I söndags åkte jag, mamma och Leevi till Farsta och Leevi fick en ny höst jacka av mamma och lite andra bas kläder. TACK :D
Sen handlade vi mat och Bämfi kom hit. Vi åt middag och spelade Bingolotto. Tyvärr vann vi ingenting men 1 gång i månaden blir det bingo :)

Igår jobbade jag sen ringde dom från dagis och jag fick gå 30 min tidigare för att hämta monstret.

Idag var en kille här och luftade elementen eftersom man tydligen inte får göra det själv här i huset?
Nu ska barnet få vila lite så att jag kan plocka i en diskmaskin och sen dammsuga hemmet!

Tjingeling <3


Sooooolen skiner!

WOHOO!! Solen skiner, jag fick sovmorgon och vaknade av att en liten kille kommer och pussar och kramar på mig och skriker MAMMA, MAMMA för att jag ska komma upp och busa med honom :D Underbara fina älskade unge!

Dock tror jag att mormor är stora favoriten. Leevison tog tag i mitt ansikte igår, gav mig en puss på munnen och sa mormor! Haha ;)

Sen jag gick upp kl 11 har vi busat för fullt, pussats, kramars, killats, flugit flygplan, ätit lunch och gjort grimaser.
Leevi har lärt sig klämma åt kinderna (ala min mamma säger att tjocka barn inte kan le varianten) och när han gör så ska jag göra likadant och så ska vi pussas :P
Haha mammas tokitok!

Nu ska barnet vila en liten stund, jag ska hoppa in i en dusch och sen ska vi åka hem till farmor och jag ska lära mig hur man reder en sås!

Ha en as bra solig lördag gott folk!

Tjingeling <3

(Det är typ omöjligt att få grimasen på bild så bättre bilder kommer nog med tiden :P)


HEEEEEEEEEEELG!!!!

Ligger på soffan som en knubbsäl! Haha! Helt slut efter den här veckan med (för mig) för tidiga mornar och halv taskig sömn.
Men nu är det äntligen helg!
Dock har vi fullt upp ändå. Imorgon ska vi hem till Pelles mamma och Anders och käka middag. Och på söndag ska jag, mamma och Sanna spela Bingolotto och vinna alla miljonvinster! :D

Idag innan jobbet åkte jag till mamma och lämnade Leevi för han skulle till BVC och få sin sista hepatit A spruta. Han hade varit jätte duktig, men han hade blivit sur när BVC tanten stack honom i benet.

På tal om blåbär så köpte jag ett par jeans för mitt presentkort jag fick i födelsedagspresent. Jag köpte en stl mindre än jag brukar köpa men dom var för stora så jag var och bytte dom idag till ett par mindre igen :) och då har jag inte gjort någonting alls :D

Nu ska jag umgås med min lilla familj och vänta på att den super sena middagen blir klar.

Tjingeling <3


Sjukhuset!

Väckarklockan ringde ju klockan 6 men jag var så sjukt trött så jag snoozade fram till halv 7.

Vi åkte iväg och var vid sjukhuset lite innan 9:e.
Efter att vi skrivit in oss så skulle våran LILLA kille vägas och han väger 16,7 kilo EXAKT. Stört ju!
Sen fick Leevison emla plåster. Efter det gick vi in i lekrummet och gick och käkade lite lunch. Sen vid halv 11 fick Leevi en infart (vi kallar det flygplan) och sjuksyrrorna var hur duktiga som helst och behövde bara sticka Leevi en gång :D sen gick vi ut i lekrummet igen och där stod en unge och skrek.

Asså på riktigt den ungen och pappan var hade typ läkarskräck!
Innan deras doktor kom säger pappan:"du behöver inte vara rädd, dom ska bara titta på dig, dom ska inte sticka eller skära i dig."
Asså HALLÅ?!?!! Vem FAN säger så till en typ tvååring?!?!? Jävla idiot!
Aja inte mitt bekymmer men jag störde mig som fan på det!

Sen fick iaf Leevison en halv karaff med saft som han skulle dricka mellan kl 11-12. Sen var det dags för röntgen.
Leevi var ap trött och super gnällig men det funkade bra ändå!
En av dom sjuksyrrorna som var med under röntgen var med på den som Leevi hade när han var liten och hon fick typ en chock när hon såg hur stor han hade blivit ;)
Dom kan ju inte berätta hur domen lyder (?) om det är borta eller om han måste fortsätta gå på undersökningar, det måste ju doktorn göra men dom sa att om man jämförde med hur det såg ut sist så ser det super mycket bättre ut :D
Så nu håller vi alla tummar och tår för att han räknas som frisk!

Sen åkte jag och Leevi till Farsta och köpte ett par byxor till mig på presentkort och käkade lite mat igen. Sen åkte vi hem och nu är vi bara hemma!

Måste också bara säga:
Ett mega monster tack till sjuksyrrorna på dagvården sachsska barnsjukhus för att ni var as duktiga och jätte mysiga med min son. Och ett minst lika stort tack till sjuksyrrorna på bilddiagnostik som gjorde röntgen på min fis, för ert super trevliga bemötande som gör tiden på sjukhus till en trevlig upplevelse istället för något tråkigt. Sen att ni har ett litet extra öga för min son är ju också ett stort plus ;)
Ni är guld värda och jag önskar att alla barn och föräldrar som möter er uppskattar er lika mycket som vi gör <3

Tjingeling <3


Sova.. Sova.. SOVA!

Jag är då trött så ögonen svider men jag kan inte sova. Är skit nervös för Leevi's röntgen imorgon :(
Dom sätter alltid bedövningssalva på honom på ett ställe och sticker honom på ett annat för att han är tydligen svår stucken eller vad man säger.
Usch jag hoppas att allt kommer gå bra imorgon och att han slipper gå igenom fler sånna stora undersökningar. Ett litet ultraljud då och då är ju lugnt men när han ska ligga still på en madrass i 90 minuter och få självlysande vätska som syns på röntgenplåtarna insprutat i kroppen känns inte sådär riktigt 100!
Misstolka mig rätt, jag tycker det är jättebra att dom följer upp honom och kollar om min stora bebis är frisk men jag vill självklart inte att mitt barn ska spendera en enda lekbar sekund där. Äh ni fattar säkert vad jag menar.

Fan vilket luddigt inlägg bara för att jag är trött!

Aja ska knipa ihop ögonen superhårt och se om jag kan sova. Önska oss lycka till imorgon och håll alla timmar och tår på att urinledare och njurar ser ut som det ska så vi slipper operationer!

Natti natti underbaringar,
Tjingeling <3


Duktig kille!

Idag jobbade jag över en timma på jobbet och Leevison blev inte hämtad förrens strax innan 5 :( vi struntade i vagnen och åkte direkt till Farsta. Han var sååååååååå duktig och han gick största delen inne i Farsta och gnällde nästan ingenting :)
Åh han börjat bli så stor. På vägen från tunnelbanan och hemmet fick han lite snålskjuts av pappa ;)

Vi kollade också vad Leevi säger för ord eftersom det är nya ord varje dag nu.
Han säger det mesta som man säger, dom ord som är svåra dom låter ändå rätt i tonläget (?) eller vad man ska säga.
Hammarby var lite svårt men det blev hapby. Farmor blev famo, farfar blev fafa, Malin blev Main och Viktor blev Vikto (fröknar på dagis) Bämfi blev bafi, m.m mamma, pappa och mormor säger han redan klockrent :)

Nu ska jag ligga och dra mig på soffan och kolla CSI när det börjar sen ska tant faktiskt sova!

Tjingeling <3


RSS 2.0