Tja tja!

Började dagen med att skicka ut barnen och sen ställa mig i köket och göra kokosplättar, varma mackor med olika ostar och basilika och scones. 
Utnyttjade även min smoothie bok och gjorde en cheesecake smoothie med hallon. Så himla gott! Men man märker att jag krympt min mage! 1 varm macka, 1 plätt och den minsta sconsen senare ville jag kräkas. 
Vill ni ha recepten? Moha då får ni fråga för jag har inte gått efter några recept och det är inte så mycket fett i det heller :)

Mamma kom hit och gosade med Leevi en stund också när hon var påväg från Farsta. Sen somnade Leevi och jag passade på att diska och sätta igång en diskmaskin så att köket är snyggt och rent. 

Eftersom det är min syndar dag sitter jag och dricker en burk Cola light också :) 

Har en app som håller koll på hur många kalorier man får i sig. (Har visat skärm dumpning från den appen tidigare!)
Så egentligen gäller det att väga det man äter. Men det slipper jag när mina produkter kommer :D 
Eller jag kommer nog fortsätta väga och hålla koll bara för att det är kul! 

Aja nu blir det lördagsgodis för lillfisen och Madagaskar 3 :D

Tjingeling <3 




Uggh!

Sorry people! Har inte haft tid att skriva idag! Jag hade möte i Farsta imorse, gick i duggregnet och sen gick jag tillbaka. 
Kom hem och sen började jag med en gryta som vi skulle äta till middag :) 
Fredagsmys består av mer och chips till Chippen och honungsmelon och frysta hallon och ett glas citronvatten till mamman. Imorgon är min syndar dag så då ska jag äta lite bröd :D

Fuck mejl av ups om att mitt paket med mina produkter kommer på måndag istället pga förseningar.. Blää! 

Aja ska försöka fixa översättning så att min familj också kan läsa på bloggen! Måste också börja göra mina statusuppdateringar på engelska så att alla runt omkring mig förstår. 
Så ni dömande där ute, jag har inte varit en weekend i new york och tror att jag glömt det svenska språket! 

Nä nu ska jag fortsätta med fredagsmyset! 

Tjingeling <3 







Power walk!

Ganska nöjd med mig själv med tanke både på ryggen och min klickande mongo höft. (Ja jag håller på att gå sönder helt och hållet!)
Skönt att gå en liten promenad. Imorgon kommer jag också att gå, då ska jag till Farsta på möte och sen ska jag gå tillbaka så jag hoppas att det går snabbt på mötet så man inte hinner bli kall och seg.. 

Imorgon kommer mina nya produkter också, fick mail om det idag :D 
Wohoo :) 
Spännande!! 

Nu ska jag äta lite sallad och sen ska jag hoppa in i en dusch.

Tjingeling <3 




Förvirrad!

Snacka om att vara förvirrad när man har lite för mycket i huvet! 

Blev väckt av lill-monstret innan klockan ringde. Han ville kramas och han hade saknat mig när han sov sa han. Vi låg och gosade liite förlänge så sen blev det bråttom med smörgås och mjölk. Kolla tempraturen ute, +2 grader ute!! VAFASIKEN SKA JAG KLÄ PÅ LITEN?!? Han fick lager på lager och hoppas att han inte blir kall. Upp och iväg till dagis, Leevi sprang nästan hela vägen.. Han skulle ha samling. Kommer in, möts av ett barn på Leevisons avdelning som ska hämta sin leksak till hemliga lådan.. Hemliga lådan..? ÅH NEJ JAG HAR GLÖMT BILEN TILL HEMLIGA LÅDAN!! In på avdelningen, pratar med fröknarna för att se när dom ska ha samling och visa hemliga lådan. Vi börjar om en kvart ungefär så att alla är här. Är det okej om jag springer hem och hämtar en av hans bilar? Ja gör det, vi väntar på dig. Så.. Springa hem, upp för dom förbannade trapporna, välja bil (det blev hand röda hippie bubbla) , på med skorna, lås dörren, spring tillbaka, jag hann :) Leevi blev jätte nöjd och hoppas att han blev nöjd med valet. 
Så så har min morgon varit än så länge. Nu ska jag ringa lite samtal och sen ska jag ut på en ordentlig power walk. Måste rensa mina tankar lite. 

Lateroooo! 

Tjingeling <3 



Min underbara lilla människa!

Hjälp vad jag älskar mitt stora lilla barn!! 
När jag kom och hämta på dagis så gick vi in och kissa. Inne på barn toaletten har dom en affisch med rymdgubbar och austronater och en ängel. Leevi var helt ivrig och sa "mamma titta, här är mamma" och pekade mot gubbarna. "Åh är det jag?" Säger jag och pekar på den kanasigaste rymdgubben, men det var inte jag.. Efter att ha pekat på nästan alla rymdisar så pekar jag på ängeln och säger är det jag? "Mm det är min mamma där!" Åh gulle gulle gull!! 
Haha så här är då jag :P

Sen gick vi och handlade inför middagen och sen lekte vi en stund innan jag började laga mat. 
Det blev lax, älskar att min lille fis är tokig i lax precis lika mycket som jag :D 
Här är min middag :)

Så jäklandes gott. 
Och såhär ser Leevi ut när han käkat färdigt :D <3 man ser ju vad han har för gener :P
Hahaha åh söta söta!! 

Sen badade vi och vi hade i massa skum och Leevi kom på att han kunde ha skägg. Det vart succé och ja här har ni bild på det med ;)
Nu ligger han och lyssnar på bamse och ska sova och jag sitter och funderar på vad det är som blixtrar utanför.. 

Tjingeling <3


Lunch :)

Titta vad enkelt och super gott!! 
Spenat, juice från citron, lite flingsalt och cheddar ost :) 
Mmm mumma för magen! 

Fy vilket tråkigt väder det är nu! Hösten är verkligen här och jag älskar INTE hösten. Det är kallt, det regnar och folk blir deppiga. Det enda som är mysigt med hösten är fyrverkeriet med alla löv när dom fortfarande sitter på träden och att man kan mysa ner framför en film och tända massa massa massa ljus :D 

Tjingeling <3 




Åh!

Vilken härlig jävla morgon det är.. NOT! 
Aja vi får väl se hur det här slutar..

Har precis ätit lite frukost dom bestod av 2 skedar youghurt och lite kokosflingor. Än så länge känns det bra men det som skrämmer mig lite är att jag inte alls är hungrig. Jag har varit vaken sen 8:a och tvingade i mig youghurten nu. Hmm, får se till att äta lunch vid 2 tiden så att jag inte glömmer det också. 

Nu ska jag vika tvätt då våran tvättdag är på tisdagar och tvätten blir kvar tills idag. Sen ska jag dammsuga hela lägenheten och skura golven för det var det evigheter sen jag gjorde. Imorgon ska jag skura balkongen innan det blir vinter på riktigt. 

Aja skriver mera sen. 

Tjingeling <3

Bild för 2 veckor sen på knatteskutt när monstret spela fotboll <3 



Åh så smutt!!

Sista middagen har jag försökt fått i mig! Jag klarade inte änns av att äta upp allt (höll på att kräkas!) och jag kommer hälla ut det som finns kvr i den flaskan! Nu är det lite druv och multi juice som står på schemat och sen en kopp te och SEN ÄR JAG KLAR!

Imorgon blir det youghurt till frukost och mitt alldeles egna te :) åh så gooootttt!!!!!! 

Aja Leevison ligger i sängen och nu när han somnat ska jag lägga in alla hans leksaker i hans rum som han släpat ut här ute och sen ska jag krypa ner i soffan :) 

Aja laterooo!!! 

Tjingeling <3 




SISTA DAGEN!! 5 av 5 :)

Sista dagen :) 
Det här har gått förvånansvärt bra. Riktigt stolt över mig själv!
Vägde mig imorse, ny kissad och i troller har jag tappat 5,5 kilo. Dock är det väl mest vätska men iaf jag kommer ju inte äta monster portioner.
Var på möte igår kväll, därför jag inte uppdaterade så tyvärr missade jag min middag men det gör inget.
Jag har iaf bestämt mig för att INTE köra 5:2 dieten utan jag ska köra med en annan grej. Såfort mina produkter kommit hem så berättar jag mer om dom men oj vad det kommer bli awesome!!!! 

Idag känner jag mig dock lite tröttare än vad jag gjort de andra dagarna men det kanske är för att det är sista dagen? 

Aka nu ska jagfixa mina små uppdrag som jag fått i "hemläxa" och sen ska jag springa ner till posten och posta en liten jacka till Karlskrona :) 

Men ni fina läsare där ute. Det syns ju faktiskt i statistiken att ni är ett härligt gäng som faktiskt är inne och läser här på bloggen. Är det något speciellt ni vill läsa om eller något som ni vill veta? 
Kommentera, det går ju faktiskt att göra det anonymt ;) 

Tjingeling <3 

Jag just nu nerbäddad i soffan med en kopp fastete :P



Dag 4, 1 dag kvar!

Ställde mig på vågen när jag gick upp
imorse, -4,5 kilo på vågen :) 
Dock är det ju inte därför jag gör den här fastan. Det är för att delvis detoxa mig eftersom jag slutat röka på riktigt nu och ska börja ett lite hälsosammare liv!
Men det är tråkigt att läsa om så skit i det :P 
Idag ska jag försöka få det sista gjort här hemma. Jag ska typ skrubba golv och få ner grejer i källaren. 
Nästa projekt här hemma är att sortera i garaget och sortera papper här uppe. Fy så tråkigt! Tur att jag tjingpaxat Bämfi så hon får hjälpa mig där nere ;) men det blir sen :) 

Nu ska jag ta och göra iordning min frukost och sen sätta fart. Hörs under dagen :)

Tjingeling <3




Dag 3..

Fy fis vad jag fryser! 

Vi bar på knatteskutt innan idag och farmor var med och hjälpte till. Dom skulle testa på orientering och dom hade gjort det som en skattjakt, Leevi rockade och tyckte det var jätte kul. Pappa ville fuska men då skällde Leevi på honom att det fick man inte göra :P 

Sen åt dom vid grillen och jag gick in och handlade. När vi kom hem satte vi oss och kollade på film, men det ville inte Leevi när han var påväg att somna utan han ville leka så då blev det de istället. 
Käkade min buljonglunch når vi kom hem också och nu har jag precis ätit den fruktansvärda grönsaksjuicen! 
Jag testade att ha den i ett glas och det är precis lika äckligt och tar precis lika lång tid att få ner! Den var nästan påväg upp.. Överväger att skita i den helt och hållet och bara köra buljongen på kvällen. 
"NEJ CARRO, DET ÄR BARA 2 MIDDAGAR KVAR!!! DU KLARAR DET!!"
Ja, det är klart jag klarar det!!! 
Men fy fan säger jag bara! 

Förövrigt är det lugnt, jag sover konstigt nog sjukt bra. Jag har inte sovit en hel natt sen Leevi låg i magen. Den som är förälder vet vad jag pratar om. Man vaknar av minsta lilla grej och det gör man iaf 1-3 gånger per natt. Men jag har inte hört något alls! Stört!!! Men skönt, jag känner mig extremt utvilad :) 
Det enda dåliga är att jag fryser ännu värre idag men det är ju inte så konstigt egentligen..?!

Tjingeling <3 

Min lunch, grönsaksbuljong.. Mmmm..



Kväll..

Fan nu börjar jag längta efter att tugga på något, speciellt när det är kväll!! 
Har tvärtledsnat på den där middagen man ska käka. Rödbetssaftsås är fan inte min grej! Hua! Imorgon kommer jag inte äta den skiten, jag dricker den så det går snabbare istället. Men 2 dagar av 5 avklarade så det här ska jag fan fixa! Man får med ett mat schema som man ska äta efter fast det kommer inte kag gå efter. Jag kommer att äta sallader och youghurt frukt och bär! 
As sugen på babyspenat med pressad citron över! Hur ofta blir man sugen på det det bara från ingenstans? Jag har nog aldrig blivit det iaf! 
Jag kommer fortsätta med att köra utan kolhydrater förutom att jag kommer äta bröd (fullkorn och surdeg) och att jag kommer ha en unnardag 1 dag i veckan. Tisdag och torsdag kommer bli faste dagar då jag ska testa den omtalade 5:2 dieten. Och sen ska jag se till att hinna till gymmet 2 dagar i veckan. Men det kommer jag nog hinna, speciellt om det blir som jag tänkt mig!! Awesome!!! 
Aja to be continued :) 

Idag har jag iaf sysselsatt mig med att göra om i Leevisons rum så att det inte ska se så tomt ut. Blev ganska nöjd med resultatet men jag måste köpa massa hyllor och en bättre förvaringsmöbel till hans rum istället för att allt bara ligger i backarna på golvet och under sängen.. Men jag har lagt in en inköpslista på Ikea så såfort jag har kan ska jag fixa det :) åh, det kommer bli awesome! Sen måste jag måla om och tapetsera där inne men det får bli längre fram för att se om man får någon rabatt från hyresvärden. 

Nu ska jag kolla på film med fis-Pelle! 

Tjingeling <3 








Dag 2 av 5

Imorse var jag inte ett dugg hungrig, vilket jag trodde att jag skulle vara. 
"Åt" äppeljuice som morgon mål och sen till frukost vart det grönsaksjuice. 
Den är så satans äcklig kall så det var fan svårt att behålla det. 
Man ska äta den varm till middag med en halv buljongtärning och då är den faktiskt helt okej, dom andra fruktiga juicerna är ju godare men så är det ju nästan alltid. Men att dricka den här kall känns som att dricka spadet ur en burk rödbetor! Blä!! 
Aja än så länge går det bra! Känner mig inte trött eller nått. Fryser som sagt bara fast inte lika mycket som igår. Sen är jag svin dålig på att dricka vatten så jag har fyllt upp en flaska som jag måste dricka under dagen men eftersom jag dricker dåligt så är jag torr i munnen. 
Nej nu ska jag leka med Leevi innan det är dax för lunch och sen ut och leka! 

Tjingeling <3 

Middagen igår, grönsaksjuice med en halv buljongtärning. 



Fram och tillbaka!

Jag förstår varför fastan kallas 5 dagars skitande!! Haha.. 
Nu har halva dan gått och jag har nästan inte fått något gjort eftersom det är ett väldans fram och tillbaka, så kära vänner testar ni fastan, var hemma första dagen!! 
Det enda som jag känner av redan är att jag är svin kall om händer och fötter. Men det blir man ju alltid när man går på diet eller Detoxsar tycker jag. 
Lever i mina dunisar ;) 

Men om man skulle ta och fixa lite med det man hinner :P 

Tjingeling <3 




Tja tja tja!

Bröl! 
Jag har legat ÜBER sjuk sen i söndags eftermiddag.
Låter som en hes svullen grod-anka och har haft feber. Känner mig relativt bra idag jämfört med innan. Hatar att va sjuk! 
Aja Leevi hade ont i örat också så han var hemma måndag och tisdag. 

Som sagt så känner jag mig bättre och jag har typ levt på "soppa" och glass (glass får man äta om man är sjuk!) 
och jag har typ pallat äta en varmakommen eller en thai soppa och sen en skål glass på kvällen. Druckit massa te och massa varm mjölk med honung. 
Tack vare att jag ätit som jag gjort och jag typ har sista tillfället att köra igång nu ifall inte mitt liv får en drastisk vändning i oktober.. Så ska jag iaf börja med 5 dagars fastan imorgon. 
Jag har ju liksom lite smått detoxat mig från kaffe och cigg, men nu när jag varit sjuk har jag inte varit sugen på nått utav det så varför börja med det igen då? 
Så nu kör vi. 
5 dagars fastan (även kallad 5 dagars skitande) 


går ut på att man renat kroppen från slaggprodukter mm. Kosten består av te, juice och buljong typ :P 
Önska mig lycka till! Så får vi väl se hur det går :)

Tjingeling <3 

Min absolut bästa vän!

Spelar ingen roll om vad vi går igenom, vi har alltid varandra! 
Jag är så glad att just du är min absolut bästa vän och att du är gudmor till min första son! 
Min Bämfi, Leevi's Bämfi och du år våran bästa Bämfi!!! 
Vi älskar dig ❤❤❤





 
Tjingeling <3

Long time no seen!!

Men asså nu får jag skärpa mig! Har förmycket bollar i luften tror jag och då blir bloggen lidande tyvärr! 
Vi har flyttat ut garderoberna från Leevi's rum så nu är det mindre för mamma och pappa och mer för Leevi! Vi har inte gjort så mycket sen sist! Kommer inte änns ihåg när jag skrev sist! 
Leevi har börjat på stormarna avdelning, han har börjar på knatteskutt (och älskar det!!!) 
Jag söker in till skola och håller på med massa grejer på sidan av som kommer komma upp på bloggen så fort det är officiellt! 
Imorgon för vi besök från Blekinge, Emelie och hennes dotter Meja kommer för Meja hat vunnit en träff med Loreen! Hur coolt är inte det?!? 

Idag var jag och fixa ett papper på gamla jobbet och krama på mina fina gamla kollegor! Fy vad jag saknar att jobba nu men jag har fått BIG NO NO att jobba med barn igen. Men det är kul att hälsa på iaf! Alla blev super glada och det är ju kul att jag satt sånt spår i dom iaf :P 

Nu ska jag pilla mig i naveln och fortsätta rensa! Vill ni "lite större kvinnor" att jag har en bloppis? Jag har hur mycket kläder som helst som jag egentligen kan ge bort men det är i större storlekar, vissa är i 36-38 men hör av er isåfall. Min mail står ju i kolumnen bredvid! 
Annars skänks allt till kvinnojour eller kommande soppkök! 

Nu ska jag fortsätta rensa naveln så vi ses när vi ses! 

Tjingeling <3 




RSS 2.0