Sjuk..

Sorry för dålig uppdatering!
Jag är sjuk som en jag vet inte vad.
Har as ont i vänstra lungan. Drar jag ett djupt andetag så gör det ont i båda.. Feber kommer och går.. Blää!
Bara att gå och hämta Leevi känns som ett träningspass. Är jag inte bättre imorgon är det akuttid på vc som gäller!!

Tjingeling <3


Sjukstugan!

Sjukstugan här hemma består av att dricka te, mysa, små busa, gosa och städning. Jag storstädar och organiserar runt i alla miljoner skåp!
As tråkigt men det blir super fint i slutändan.
Leevi har som sagt haft feber sen i måndags så vi har bara varit hemma, jag har även pratat med mina släktingar och i lördags var mamma här och åt middag. Mjuwsigt!!

Inatt sov gudfar Simon över så han och Leevi mös och gosade när Pelle hade tvätten och jag gjorde mat <3

Ikväll ska jag på mitt första grupptränings pass. Jag ska testa afro dans så vi får väl se om jag kan röra mig imorgon. Haha!
Har hört att det ska vara as kul så jag gör ett litet tips sen om vad jag tycker!

Fick en liten present av Pelle idag också <3 fast den visar jag sen :P

Tjingeling <3


Dom goda nyheterna flödar!

Doktorn från SÖS ringde mig innan idag angående Leevi. Om jag förstår allt rätt så tack vare att han är större har ju även urinledaren vuxit och tack vare det så har det "töjt" sig så att det flödar på normal. Hans njurar som inte heller varken såg ut som dom skulle eller fungerade som dom skulle ser helt normala ut och fungerar helt perfekt!
Så nu behöver vi inte åka på kontroller, ultraljud och röntgen något mer för han är frisk förklarad :D

Just nu har turen vänt för oss så nu går allt fan skit bra! 2013 är vårt år!!

FREAKING AWESOME!!!!

Tjingeling <3


Goddagens!!

Träningen är i full gång för mig och Sanna! Vi har kört rumpa och ben och mage, det känns ordentligt under skinnet på magen :P
Jag har ju även ändrat om hela min kost och sen förra måndagen så har jag gått ner 4 kilo och tappat en halv centimeter både på midja, lår och armar :D så det går bra nu!

Sara var här igår och fick massa av mina fina klänningar som jag inte längre kan ha pga boobsen. Jag ger mycket hellre bort kläder till någon jag känner som vill ha dom än att kasta eller sälja dom på blocket. Och om ni undrar varför jag inte skänker dom så skulle inte "den lilla svarta" i spets och tyll passa på ett stackars litet barn eller på en frysande hemlös! Där fick jag det sagt också.

Och nu till det som rört om hela min värld! Min pappas kusin svarade ju och nu har jag även pratat med en av mina farbröder, han sa att jag såg precis ut som hans dotter (min kusin) och frågade nästan på en gång när jag skulle komma och hälsa på :D tyvärr bröts videosamtalet men vi skrev att vi skulle höras snart igen. Om det inte vore för pappas kusin så skulle ingenting ha hänt, han har även lagt upp en bild så att alla som han inte har kontakt med i familjen kan se det också :)
Jag måste lära mig spanska och holländska! Någon som kan det som känner sig manad att hjälpa mig? I utbyte kan ni få middag, fika och sjukt trevligt sällskap :P

Nej nu ska jag göra lite nytta, har varit hemma med Leevison i 2 dagar men imorgon bär det av till jobbet igen :)

Tjingeling <3


ÖVERLYCKLIG!!!!

Hela dagen har jag varit i extas!!!
Min pappas kusin svarade på mailet som jag skickade runt till min familj nere i Sydamerika i november.
Vi mailade lite först och sen bad han mig ladda ner Skype så att vi kunde prata via videosamtal. Han berättade om min farfar och vart han bodde, han visade kort på mina sysslingar, på mina kusiner och på min gamelfarmor. Han hade även kontaktat andra delar av familjen och dom blev jätte glada och dom accepterar mig. (Det är ju annorlunda i vissa delar i världen, barn som är utanför äktenskap tex är det inte säkert att de andra i familjen accepterar, men eftersom min mamma och pappa var tillsammans så pass länge och förlovade så blir jag accepterad!)
Asså känslan jag har inom mig är helt sjuk och jag känner mig som en champagne som bubblar över!
Jag är as glad!!
Åter till samtalet, jag visade honom Leevi och Pelle fick presentera sig också. Vi ska höras snart igen och han gav mig namnet på en av mina kusiner som hade blivit jätte glad och ville komma i kontakt med mig och som ville veta allt :)
Åhhhhhh jag vet inte vad jag ska skriva mer förutom att jag är så galet jävla sjukt hysteriskt glad!

AAAAAAHHHHH!!!!! :D

Tjingeling <3


Tjena hejsan!!

Shit vad trött jag är!
Känns som om veckan är hur lång som helst! Jag har börjat jobba 9-15;30 och i tisdags jobbade jag till 7, imorgon måste jag gå upp 30 min tidigare än vanligt för vi har planeringsdag.. Jag vill sova!

Igår när jag hämta Leevison på dagis hade han precis försökt krama en liten unge som är värsta hajen och hon hade typ försökt äta upp Leevi eller nått för han har ett ordentligt bitmärke på kinden :( stackars mammas pruppo!!

Efter att jag hämtat honom så tig Pelle över och jag åkte och fixa gymkort med Sanna. Vi mjuk starta igår och cykla i 30 minuter.
Men nu jävlar är jag igång.
Får se om jag hinner träna något i helgen också.

Idag skulle vi alla 3 åkt hem till Johanna och Patric men jag är så trött och Leevi också så tyvärr får Pelle åka själv. Vet inte riktigt vad jag ska göra för att bli pigg för jag har sovit som en stock de senaste 2 nätterna.

Aja nu kollar vi klart på Bamse och sen ska monstret badas!

God natt!!
Tjingeling <3


Haha!

Asså det här lilla barnet som vi har är värsta lilla mytomanen!
Frågar man honom hur gammal han är så säger han 3 eller 4, han ljuger om att mormor lär honom sånger, han skyller på sina fröknar på dagis när han gjort något bus eller så skyller han på Sally! Det här är bara grejer jag kommer på bara sådär.

Dansar för fullt gör han och hans moves går inte änns att härma. Där är det allt ifrån rumpskak, fistbump i luften, stå still med benen och bara röra överkroppen och det traditionella snurra runt ;)

Nya ord kommer också hela tiden och vad man än säger så härmar han en! Tyvärr är han bara en snackis här hemma, när vi är ute är han fortfarande väldigt tyst.. Vet inte varför faktiskt?

Aja, sidospåra lite, skulle egentligen bara berätta om vad han ljög om. Nu ska diskmaskinen bara bli klar och sen ska vi baka!

Tjingeling <3


Tomt..

Hjälp vad tomt det blev i garderoben!!
Jag håller på att rensa, rensar ut allt som är alldeles för stort och sånt som jag aldrig kommer komma i, klänningar som inte längre sitter snyggt eller som boobisarna inte får plats i.
Dom är fortfarande i mitt våld men fy fasiken vilken ångest jag kommer ha när jag lämnar iväg dom. Ska höra med några om dom vill ha något av det, annars så skänks dom bort!
Blää, jag har ändå 2 lådor kvar att gå igenom, och det är alla linnen och tishor.. Men jag orkar faktiskt inte göra det nu.

Förutom att rensa garderober har vi fingermålat, eller Leevison har gjort det och även målat sig själv på både kropp och snopp :P
Sen fick han bada och sen bestämde han själv att han skulle ligga i sin säng och kolla på Bamse :)

Nu väntar vi på mat och sen ska jag fortsätta stöka och böka här hemma.

Tjingeling <3


Gott nytt år!!

Båda mina nyårslöften håller än så länge. Men sen har derby bara gott 2 dagar också.
Vad det är för något får ni veta om dom hålla ;)

Hoppas ni hade en bra nyårsafton, det hade vi :D

Tjingeling <3


RSS 2.0