Vafan!!!

Blogg.se appen är efterbliven!
Det blir sjukt konstigt när man laddar upp bilder!
Hoppas dom fixar det snart annars byter jag bloggsida!!!!
Någon som kan rekommendera någon som har en bra mobil app?

Tjingeling <3


Varning för fjortis bild!!

4 dagar och 2 kilo lättare!!!
Helt otroligt!
Tack för komigång och pushandet Denice! Hammarby backen ska klaras i höst!!

Idag har jag fixat mina naglar hos underbara Michaela! Alltid lika mysigt :)

Och igår gjordes lägenheten iordning av en städtokig Denice och diskandet stod jag för!

Imorgon blir det till att hämta foton och luncha med Picco :D

Tjingeling <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2211264/images/2012/pic_204829764.jpg" class="image">


Sammanfattning av helgen och igår!

I fredags var jag ute med Jeanna. Vi raggade uteserveringar och det slutade med att vi hamnade på Fenix uppe i götgatsbacken.
Vi käkade och drack lite. Sen kom Jeannas pojkvän och kompis och sa hej och sen drog vi vidare hem till Denice, drack en rose och sen åkte vi till häktet (chillbar på Hornsgatan). Mycket mycket trevligt :D
Sen gick vi bort till mina gamla vänner Robert och Rasmus som hade spelat teater och så snackade vi massa skit :)
På lördagen kom Simon eftersom han och Pelle skulle gå ut och fira hans 18 årsdag och så klippte jag Denice och Tanja och vi kolla på Eurovision!! Fan vad najs att LOREEN vann!!!!!
I söndags hade Pelle fotbollsmatch och hans lag vann. Under tiden stod jag och prata med Johanna, Patric och barnen :)
Efter det åkte vi till Globen och sen hem till mamma och firade mors dag <3
Igår började en ny diet och tränings dag!
Power walkade i ca 1 1/2 timma och åt det jag blev tillsagd :P

Idag ska jag till media markt och Ikea men först blir det power Walk!!!

Tjingeling <3

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2211264/images/2012/pic_204510538.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2211264/images/2012/pic_204510538.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2211264/images/2012/pic_204510553.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2211264/images/2012/pic_204510553.jpg" class="image">


NU ÄR DET KRIG!

För ett tag sen kom grannarna vägg i vägg till oss och sa att vi pratade för högt och skrek alldeles för mycket enligt dom på vårat barn.
I vårat hus är det lyhört och man kan höra när någon höjer rösten men inte vad dom säger eller vad det är frågan om. Dom klagade också på att Leevi lekte för högt med sina leksaker.
Iaf så märkte hon väl att jag och Pelle pratar väldigt högt över lag så vi har inte hört något från dem alls! Sen på pekade hon att vi kunde köpa en matta till vardagsrummet och sätta upp tavlor på väggen för det dämpar lite. Och ni märker ju vad det är för idioter som klagar på att ett barn leker!

Nu är det så att börjar du lägga dig i saker som du inte har att göra med så är kriget igång om du stör mig det minsta. Okej om jag spelat hög musik kl 4 på natten och att hon vill kolla läget för att det är höga röster, fine! MEN inte att dom klagar på hur mitt barn leker och även ifrågasätter hur jag uppfostrar mitt barn.

Aja för att komma till sak så bor vi i hyreslägenheter och när vi flyttade hit fick vi lappar om att man inte fick grilla på balkongen, det är ju inte så trevligt att få sin lägenhet nerosad med annans grill os.. Och nu har jag sagt till 2 gånger. Första gången bad han om ursäkt men nu idag när jag sa till så säger han att man visst får grilla om man bor högst upp! BULLSHIT!! Och sen säger han att hela deras lägenhet luktade rök igår när dom kom hem och det är bara för att jag och Pelle är rökare. Det roliga är att jag inte rökt en cigg sen i lördags och Pelle röker bara i skolan eftersom han också försöker sluta! Det sa jag även till idioten bredvid och då blev han tyst!
Jag ska ju ändå ringa värden imorgon om getingboet så jag kan ju lika gärna fråga om grillning med.
Hade dom inte sagt något från början så hade jag inte brytt mig men börjar dom så fortsätter jag. Och seriöst det är inte så kul att inte kunna ha balkongen öppen bara pga dom.

Aja hon kan betala min matta som jag vill ha men inte tänker lägga pengar på så länge det finns små barn i mitt hem och sen kan hon köpa mina special måtts ramar som jag inte prioriterar just nu. Och sen kan ju dom ta och flytta till ett hus långt åt helvete om dom vill att det ska vara knäpp tyst överallt.
Man får väsnas fram till kl 22 och man får väl ha nån fest någon gång ibland och det har inte vi änns haft! Och snälla vi är en barnfamilj, man höjer rösten åt sitt barn ibland och det gör alla! Jag vet inte en förälder som aldrig höjt rösten till sitt barn! Om ni vet så får ni berätta för jag har iaf inte hört det!

Åh nu har jag avreagerat mig men jag skulle bra gärna vilja ha en cigg så att kg kan röka nu när dom sitter på balkongen!!

Tjingeling <3


Food of the day!

Idag har jag druckit 2 koppar kaffe, typ 1 1/2 liter vatten, 2 pulver shakes, ätit en liten(?) lax sashimi, ätit lite glass och gått ganska snabbt i dåliga skor i ca 45 min.
Funderar på att träna lite Zumba nu när Leevi sover men jag har fortfarande ont i halsen. Kanske om man inte kör lika hårt? Någon som vet på vilket sätt man får träna om man är lite halv förkyld?
Nästa vända på gymmet blir fan dubbelpass! Jag skiter i om jag inte kan gå efter! :)

Tjingeling <3


Läsa böcker.

Leevison har tidigare enbart varit intresserad av att bläddra och prata med pekböcker men nu verkar intresset för att lyssna på kortare sagor ha kommit.
Han fick en bok av mamma som heter "lilla svarta får" den handlar typ om att det är as bra att sticka ut ur mängden och inte vara eller se ut som alla andra.
Iaf så ville Leevi lyssna på sen idag. Efter att ha läst boken så ska han själv bläddra lite och prata om den och läsa för mig, typ som en bok klubb men jag först inte så mycket.
Dock vart det inte så mycket prat eller läs idag för Leevi la sig tillrätta och började morra åt boken..
Jag vet inte riktigt hur det ska tolkas men det var säkert något lill korvas ville ha sagt med det :)

Tjingeling <3


Solen, solen är gul!!

Åh vilket mysigt väder det är idag!
Älskar solen och värmen!!!

Enda nackdelen är alla äckliga insekter, kryp och flygande grejer (även fåglar inräknade) !
Vi har ett getingbo på balkongen så jag måste ringa om det imorgon för att få bort det. Sen kommer fan skapen in också!! Aja..

Hämtade Leevison på dagis och sen gick vi till parken :)

Nu ligger vi och gosar i soffan och sen ska lillgrodis bada!

Tjingeling <3


Nu är det nog!!

Nu tänker iaf jag banta igen! Pulver och minst 1 power walk varje dag! Jag ligger här på soffan och känner hur jag går upp i vikt!
Varför är man aldrig nöjd? Jag är inte det iaf. 43, 48, 54, 57, 89, 71.. Jag känner mig lika äcklig vad jag än väger.
Ska jag göra något speciellt, så blir det max 1 mål mat om dagen!
Tyvärr har jag haft som en underliggande förkylning som gör att jag inte vågar träna och verkligen ta i på gym. Men såfort det slutar göra ont i halsen ska jag döda mig själv på gymet!

Måste typ göra en detox också för jag har massa skit i kroppen, annars skulle jag inte se ut som en 14 åring som luktar kiss i ansiktet! Jag ser på riktigt värre ut än vad jag gjorde när jag var 14. Jag har aldrig haft finnar på kinderna men det har jag nu!

Följ resan gullisar!!

Tjingeling <3


Idag..

Gillar jag inte den här lägenheten!!
Försvinner saker spårlöst..
Har det blivit ännu lite mer plats i vardagsrummet..
Har jag trampat på en glasbit..
Har jag fixat garderoben i vardagsrummet..
Packat ner baby kläder..

Fan vi har hunnit med lite :D

Tjingeling <3


No.1 svart skalle..

Färgade håret idag. Enligt Pelle är det svart men jag gjorde en brun färg :S
Aja Pelle påstår iof att allt som inte är ljust är svart.

I fredags var jag med Sanna i liljeholmens galleria och sen åkte vi ut till heron, lämnade min kamera hos bästa Picco och sen bort till vårat favorit system. Hittade gummistövlar till Leevi och en ny keps. Sen åkte vi hem, lämnade Leevi och sen åkte vi hem till Sanna och drack massa vin och bubbel.

I lördags åkte vi hem till Johanna och Patric, grillade och mös i solen sen kollade vi på fotboll. Mycket mycket trevligt!

Igår var vi bara hemma, Leevison sov jätte länge så vi missade bästa solmyset.

Idag när jag hämtade liten så gick vi och busade i parken och sen gick vi och handlade. Nu är det snart tajm för busen att hoppa i säng!

Tjingeling <3


Fjärrkontrollen är åter i liv!

Idag så fortsatte städningen, men nu ser det faktiskt värre ut än när jag börja!
Jag fick en strålande ide om att möblera om lite gran och då fick det bli flytta skräp som inte används från en låda till en annan, kasta massa papper och ja, ni fattar vad jag menar. Så nu blev det tvär fullt i sovrummet med möbler och vardagsrummet saknar nu en byrå!

Imorse när jag skulle sätta igång barnprogram åt Leevison innan vi gick till dagis ville inte fjärrkontrollen samarbeta med mig. Den hade vallat ur totalt och det var inte bara att byta batterier!
Så jag ringde den världens bästa av dom bästa när det gäller tekniska prylar!
Så när Picco hade slutat på jobbet kom han förbi här och nu funkar kontrollen igen :D TACK :D och nu vet jag hur jag ska göra om det händer igen, men jag tänker inte säga något till Pelle bara för att jag ska va lite duktigare än han :P

Nu ligger jag ner bäddad med min påse och kollar CSI! Jag kan verkligen inte få nog :)

Aja god natt på er godingar!

Tjingeling <3


Askungen..

Idag har jag skurat hela badrummet.
Jag kände mig på riktigt som Askungen för jag skurade fan golvet för hand!
Fast jag höll huvudet högt med min lilla tofs :P
Som ni kanske förstår så har en vår/sommar städning börjat här hemma.
Det innebär också att vi gör oss av med gamla kläder och skor.
Fan vad svårt det är att slänga skor.
Jag ÄLSKAR verkligen mina skor men dom som jag gått sönder är ingen mening att änns lämna in till skomakaren :(

En rolig grej som kom på posten var en hm check på 200 kr för jag är tydligen guld medlem. På fredag när barnbidraget kommer ska den utnyttjas!
Tror dock att det blir lilleman som får lite nya grejer för vi måste ändå köpa nya gummistövlar eftersom dom jag köpte i höstas är på tok försmå.

Annars idag var vi förbi mamma på jobbet och Leevi blev halv skraj för Sally för hon bet i hans byxor :P
Imorgon blir det skurning av hallen och börja på vardagsrummet. Vi får se hur mycket jag hinner!

Nu ska jag tvätta bort mitt smink och skrubba mitt finniga nylle! (jag ser ut som en pubertets fjortis i ansiktet :S)
Sen ska jag värma min underbara påse och kolla CSI!

Tjingeling <3


GLAD!!

Kolla kolla kolla!
Jag plattade håret och testa att sätta upp en tofs. DET GICK!!
Med lite hårspray och hårspännen så är det fan en liten sketen kisstofs där bak.
Hur länge det håller är en annan femma men jag fick upp det!!
Det släpper säkert om typ 10 min men om jag håller huvudet riktigt stilla kanske det iaf håller en kvart? :P

Misstolka mig rätt, det var as skönt att vara rakad men om jag mot förmodan bleker av mig håret igen eller bra ledsnar och rakar av det, då ska Pelle tjäna så pass bra med pengar så att jag kan fixa löshår när det kommer till den här längden :P

Min mening är att rakat är för latmaskar!
Har du hår på huvudet så ska du fan ha det för en dag kanske du blir skallig och hur kul är det att vara ofrivilligt "rakad"?
Och det här gäller både tjejer och killar!

Sen finns det ju självklart undantag precis som mig själv, man blir lite för ivrig, bleker av, färgar för mycket och rakar av det för att börja om med nytt fräscht hår. Men jag skulle ALDRIG kunna gå som tex Pelle i typ 1 år och vara rakad.

Aja frisören i mig har nu talat!
Jag är iaf asaballaskitamonsteridiotcpmongo glad för att jag kan ha en tofs!

Tjingeling <3


Elstöt?!?!?!

Asså! Det har ju vuxit en hel del!
6 millimeter tror jag det var när jag rakade mig den 10 november och nu är det kanske 8-10 cm.
Tyvärr är det en längd man inte kan göra något alls med. Det börjar tom se dumt ut när jag har diadem på mig :P

Aja det här ska vi fixa. Måste få tag på det bästa håret sen får Hanna hjälpa mig ;)

Men visst är det vackert? ;P

Tjingeling <3


Äggstockar till salu!

Jag måste kolla vad det är som inte stämmer nu! Har haft ont i äggstockarna i mer än 2 veckor..
Aja avvaktar och ser ifall det kanske är njurarna som börjat spöka igen :(

Idag har vi iaf varit i parken.
Vi skulle åkt och hälsat på Leevi's farfar på söder och där efter bege oss till bleckan. Men han var ledig idag så vi gick ner till parken här nere och åt korv med spagetti i gräset på en filt :D
As mysigt.
Sen gick vi hem för att lille korven skulle sova. Så väckte jag honom när maten var klar vid halv 6 och nu ligger vi och myser i soffan.
Jag ska värma min bästa kompis värmepåsen och sen tänker jag inte röra mig en millimeter förutom när jag ska ta en varm dusch sen.

Tjingeling <3


Hemsk vecka!

Usch vad jobbigt det var i onsdags!
Begravningen var jätte fin, dock pladdrade prästen om lite för flummiga grejer men det var fint!
Christers kista hade ett grönt tyg över och längst fram låg självklart bajens flagga!
Det egentligen jobbigaste var när dom spela Kenta- just idag är jag stark.
Då gick det verkligen inte att hålla tillbaka längre!
Vila i frid nu din perverse karl, med hjärtat av guld. Alltid älskad, alltid saknad <3

Efter begravningen åkte vi hem till Tommie och Veronica och tog en öl och sen åkte vi hem till Denice på söder.
Pelle och Leevison kom också dit så åt vi middag och försökte typ smälta dagen.

I går var jag hemma och fixade på dagen och sen kom bamfis hit och vi åkte ut till hennes föräldrar i vh och kolla på deras lilla hundvalp Allan.
Han och Sally skulle bli ett radar par :P
Sen åkte vi hem hit och drack lite bubbel som Sanna hade med sig och firade hennes födelsedag i efterskott :)
Mycket trevligt <3

Idag har jag typ bara legat på soffan. Gick och hämtade Leevison som hade varit som en dansande person på e idag. Han hade bara sovit 20 minuter och han hade varit galet glad hela tiden och haft hur mycket energi som helst :D
Vi kom hem och busade, åt och badade och sen somnade han vid halv 7.
Och Pelle är iväg och kollar på hockeyn så jag ligger här själv och kollar tv.
Det är jag och min värmepåse!
Jag avlider snart så ont som jag har i mina äggstockar.
Åh jävla skit jag har inte tid med mera sånt här nu. Det räcker med det som var i vintras!!!

Pallar inte skriva mer!

Tjingeling <3

 


HALLÅÅÅÅÅ!!

I lördags var vi på bröllops/födelsedags middag hos en av Pelles mostrar. Det var trevligt, men vi stannade inte så länge. Sen åkte vi till Maj och Jimmy för att fira Maj! Shit vad kul vi hade!! Tack som fan för det :D
På söndagen sov vi som två grisar till halv 1. Sen åkte vi och hämta Leevison hos molli. Tack mamma <3
Sen gick vi till Årsta torg och mötte Leevi's farmor och åt glass och blåste såpbubblor.
Sen åkte vi hem och tok mös!
Igår var Pellson hemma från skolan för han är jätte sjuk :( Leevison var på dagis och jag ringde 1 miljard samtal som jag var tvungen att ringa.
Synd bara att det viktigaste inte gick att komma fram på :(
Sen somnade jag kl kvart över 9 och sov till halv 8 när kl ringde. Varför är jag så jävla trött?

Nu är jag snart på jobbet. Det har bara tagit mig från kvart över 8 när vi går hemifrån fram tills nu.
Värsta stoppet i tunnelbanan.

Tjingeling <3

 

 


Nya tänder..

Inatt har Leevison sovit och vaknat till och från. När han vaknade hade han nästan 39 grader i feber. Men han är hur pigg som helst och inte mer förkyld än vad han varit den senaste månaden.
MEN han petar sig i hinner hela tiden, har nappen på sned som Karl Alfred och dreglar något galet. Så jag kände efter och det är helt spänt bak vid kindtänderna. Så idag fick han vara hemma.

I tisdags fyllde mamma år så vi var där och firade henne :D

När jag vaknade i onsdags så var det min tur att få förkylning, kunde typ inte prata och var as trött. Somnade vid 7 i soffan på kvällen, flyttade över till sängen vid 11 eller nått och fortsatte sova till halv 8 morgonen efter. Igår somnade jag också skit tidigt för att vara mig, men det blev inte så mycket sömn eftersom Leevi var som han var :(

Tjingeling <3


RSS 2.0