Ledighet när den är som bäst :)

Jag lovar, jag ska försöka bli bättre på att blogga!
Vi har fullt upp hela tiden nu när ryggcentrum är stängt!
Jag små tränar men har fått order att köpa nya promenadskor/löparskor så det måste jag kolla efter.

Vi har hittills varit på grönan, jag, Bämfi och Leevi åkte till Kolmården, vi har badat på eriksdalsbadet några vändor, haft 3-års kalas för Leevi, grillat, firat Leevison igen, myst och umgåtts mycket med Bämfi, Leevi har varit på Skansen med mormor och morbror, myst med Patric, Johanna och barnen, varit på Bajen match på premiären av nya stadium, eh, ja vi har säkert gjort en massa mer bara det att jag inte kommer på det just nu.

Leevi's språk har riktigt släppt nu på sista tiden och nu får man verkligen inte tyst på honom. Han väcker mig varje morgon genom att ge mig en puss och säga "mamma, ja äska dej"
Kan inte vakna på ett bättre sätt!!
Några andra meningar som används väldigt flitigt är "va va det?", "va e de hära?" och "ellehur faktiskt". Dom hör man ett 50 tal gånger om dagen.
Sen pratar han om allt mellan himmel och gjord. Fast mest om bilar, bussar, tåg, grävmaskiner, motorcyklar, hans cykel, tunnelbanestationer, de flesta människor runt oss, även dom han inte sett på ett tag, och mycket mycket mycket mer!

Ja det är väl typ så vår lediga tid sett ut. Nu fortsätter ledigheten några veckor till men jag ska försöka hålla er uppdaterade :)

Tjingeling

 


RSS 2.0