Statusuppdateringar!

Shit vad det är fullt upp just nu! Bloggen kommer helt åt sidan men det tror jag ni har förståelse för! Hinna plugga, praktisera och ha tid för familjen. Jag har ännu inte hittat en bra koppling mellan allt så att jag är nöjd men det kommer. 
Mah gaa vad jag ÄLSKAR min praktik!! 
Är på bik bok i Farsta och tjejerna som jobbar där är såååååå himla gulliga! Jag kunde inte fått en bättre praktik plats :D

Under veckan som gått har jag praktiserat, det var 40% i butiken under fredagen och lördagen så det var fullt ös hela dom dagarna! As kul!! 
Sen har vi träffat mormor, Leevi har träffat farmor och farfar Anders, vi har myst hemma hos Patric, Johanna och barnen och ja jag har fixat till mitt cv och personliga brev och pluggat! 
Sovit har jag gjort också ;)

I söndags hade Leevison avslutning på knatteskutt, han fick en medalj men blev lite besviken över att överraskningen som ledaren pratade om inte var godis :P sen gjorde jag söndags gryta och baka surdegsbröd! :)

Funderar på att möblera om i köket. Måste ha plats med granen någonstans i år och eftersom vi bor i en jävla skokartong så är köket enda stället jag kan komma på! 

Nä nu tänker jag bojkotta fotbollen och lägga mig och kolla på en film :) 

Tjingeling <3 








Hallihallå!

I måndags började jag men praktiken, åh ma gaa vad kul det är!! Varför har jag inte gjord det här tidigare?!? 
Jätte gulliga tjejer i butiken som snällt hjälper mig och svarar på mina miljoner frågor :) var lite trött i fötterna på kvällen men ändå inte så farligt som jag trodde innan. 

Tisdag var jag i skolan. Fick betyg från logistik 1 och startade en ny kurs. Servicekunskap here we come! Men fy vad jag saknar lager grabbarna som man vant sig vid :( 
Fick nya klasskompisar men det är ju inte samma sak, fast dom var super trevliga dom med :)
Slutade tidigt och gick upp till dagis för att hämta Leevi tidigt. Då skulle han äta mellis så vi kom inte därifrån förarens kl 3. 
Promenerade hem till Patric och Johanna. Mös där hemma, klippte Alicia och skratta som vanligt! 
Patric och Johanna tyckte jag gått ner i vikt så det är dags att ta fram måttbandet och mäta igen. Var ett tag sen jag gjorde det och jag kör ju med completen så det kan nog stämma riktigt bra :D 
Jag menar det är ju faktiskt inte så länge sen vi sågs ;)
Kom hem vid halv 12 nån gång och somnade nästan direkt.

Idag var det upp och iväg, lämna Leevi på dagis och sen iväg till praktiken. Lika kul idag som i måndags :D 
Hittar såååå mycket snyggt så jag måste verkligen uppdatera min garderob!! 
Handlade mat påvägen hem och han sitta ner i 10 minuter sen kom Alex och plinga på :D vi är tonårsvakter idag så jag fixade middag, vi käka. Sen gick dom TVÅ tonåringarna och spela FIFA. Haha ingen tvekan att dom har kul ;) 
Jag bada Leevi och sen läste vi lite bamse och så fick han faktiskt somna hos mig på soffan idag. 
Hjälp vad sjukt mycket man kan hinna med under en vanlig dag, jag älskar det!

Äh nu måste jag plugga också så att jag iaf får lite gjort :) 

Tjingeling <3 










RSS 2.0